1 - Tervetuloa Edmontoniin

 

"Tulette varmasti pitämään asunnostanne" vuokraisäntä Pekko hymyili. Amanda raaputti allekirjoituksensa ja sanoi "Niin" hän sanoi ja hänen naamansa muuttui surulliseksi.


Amanda ,oli asunut suuressa omakotitalossa. Hänen vanhempansa suosivat vain hänen isosiskoaan ja Amanda päätti lopettaa mallintyönsä. "Asunto on nyt teidän" Pekko ilmoitti. Amanda ei tiennyt ,että miten elehtiä.


"Oli varmaan teknisesti lahjakkaita ihmisiä valmistamassa tätä rivitaloa" Amanda aloitti. Pekko vain tyytyi hymyilemään.

Tässä sitten itse rakentamani rivitaloni ,jossa kolme perhettä ja heidän jälkeläisensä tulee asumaan.


Myöhemmin päivällä saapui tämä diiva megablondi. Hän on tullut tänne todistamaan ,ettei ole niin tyhmä kuin kaikki luulevat. "Siis millaisessa luukussa joudun asumaan" huudahti huomauttuaan ,että asuu RIVITALOSSA! :O.Siis hirveetä!

Sitten hän katsahti sisään ja alkoi tutkimaan asuntoa. Huom : Kaikki kolme asuntoa olen tehnyt tahalteen samallalailla.

Olohuone ja Eteinen.  Tämä huone on heti ensimmäisenä edessä ,kun tulee sisälle. Huomaathan tuon oikeanpuolisen oven. Mennään sinne!

Tämä on Wc ja Kylpyhuone.  No sitten katsotaan mitä viereisessä huoneessa on!

Varasto! Nyt voi pistää kaikki ylimääräiset tavarat tänne ,mutta ensin kannattaa hankkia hyllyt. No näittekö jo tarpeeksi? Häivytään nyt veke tästä huoneesta ja heti!

Sitten mennään hiukan olohuoneesta ja eteisestä tännepäin. Hei tuolla on ovi! Kurkataanko mitä siellä on?

Makuuhuone. Tää näyttää aivan hirveeltä tyhjänä , oletteko samaa mieltä? Sisustuksen jälkeen tämä oisi ihan kelpo huone.. No ,mutta hyvästelkää tämä huone hetkeksi..

...sillä jatkamme matkaa. Noh jatketaan vaan lisää matkaa.. ,kunnes saavumme tuonne paikkaan.

Keittiö ja Ruokailutila. Vihdoin ja viimein saavuimme tänne. Kun muutan omaan asuntooni ,haluun tommoisen keittiön..

Keittiö ja Ruokailutila toisten päin katsottuna. Huomaatteko ikkunasta tuon pihan? Mennäänpä sinne ja nauttikaamme kesäisestä auringosta ,kun sitä viellä on.

Piha. Sorry hirveesti noi neliöt ,mutta virheitä sattuu kaikille. Mutta eniten minulle :):

"Alakerta näyttää kyl ihan hirveeltä" Jennifer sanoi tyytymättömänä. "Minä en kyllä nää tässä asunnossa mitään vikaa ,eivätkä muutkaan vuokralaiset" Pekko huomautti.

Ja sitten yläkertaan. Saa nähdä pitääkö Jennifer.

Käännettynä toistenpäin. Tuolla on parveke.Mennäänkö sinne?


Parveke :) . Näettekö tuon huoneen ,noista ikkunoista? Mennään sinne!

Tässä talon toinen Makuuhuone. No ,mutta mennäänpäs viereiseen huoneeseen.

Tässä sitten asunnon kolmas Makuuhuone. Ei ikkunoita :(  ,koska tämä asunto on kahden asunnon keskellä.. No ,mutta seuraavaan makuuhuoneeseen!

Talon neljäs ja viimeinen Makuuhuone. Jos perheillämme alkaa tila käydä ahtaaksi täällä rivitalossa ,he joutuvat muuttamaan isompaan taloon :( ,mutta toivon ettei ihan heti. Sitten tämän huoneen viereiseen huoneeseen...

Ja tässä asunnon toinen Wc ja Kylpyhuone. Tohon ikkunaan on varmasti laitettava verhot..  Ja tähän päättyi pieni taloesittely.

"No kyllä tässä luukussa voi asua pari kuukautta. Olen kumminkin vain bilettämässä ,tämä murju on vain yöpaikkani" Jennifer sanoi päättäväisenä. "Öhh tuotah , kirjotappas kaunis nimesi tähän lappuun" Pekko sanoi nolona ja raapaisi päänsä kaljua kohtaa.

Sitten Jennifer hutaisi allekirjoituksensa. "Asutte nyt täällä virallisesti ja vuokranne on noin neljätuhattavii..." , sanoi Pekko ,kun Jennifer keskeytti hänet.

"Joo joo. Ketä kiinnostaa?" Jennifer sanoi ilkeästi.

"Iik alkaa sataa. Meen nyt sisälle. Voitko poistua?" määräsi Jennifer.

"No jospa minä sitten postuisin. Haen vain yhden jutun asunnostasi" Pekko sanoi loukkaantuneena. Jennifer vain ällistyi kun näki ,että sataa.

Lopulta Pekko tuli takaisin. "Heippa sitten lapsellinen diiva" hän sanoi ja koski pilkaten Jenniferin vaatetta.

"Häivy vittuun täältä" Jennifer kiljahti vihaisena.  "No minä voisin heittää sinut ulos sillä minä olen vuokraisäntä ,mutta en sitten saa rahaa. Joten lähden sitten" Pekko nauroi ja poistui.


Mennään hetkeksi naapurustoon. Tässä on pieni osa Edmontonia.

Mutta palataanpa takaisin rivitaloomme.

Ja viimeinen muuttaja : Ryan Lopez.

"Ihan hirvee ikkuna" Ryan Lopez arvosteli rivitalon ikkunaa. Kukaan ei pidä itse rakentamastani rivitalostani :(. Voi Ziizzus taas noi neliöt!


"Hei sinähän olit se vuokraisäntä. Minä vuokraan tuon viimeisen jäljelle jäänneen asunnon" Ryan ilmoitti Pekolle. "Selvän teki , vuokra maksaa sitten viikossa 4600." Pekko ilmoitti.

"Ja allekirjoitus tähän" neuvoi Pekko. Ryan luki ensin huolella paperin ja vasta sitten allekirjoitti.

"Minun täytyy nyt poistua. Tuon neidin seurassa en missään nimessä halua olla" Pekko sanoi ja poistui ,kun huomasi Jenniferin.

Mutta ei Pekko sittenkään mennyt ;( Ryan ja Jennifer tulivat heti juttuun..

Ainakin toistaiseksi. Koska Jennifer alkoi arvostelemaan Ryania. "Sun naama on aika ruma. Kannattaisko kokeilla meikkiä? Jennifer kysyi pilkaten. Ryan kääntyi loukkaantuneena Pekkoon päin. "Olet oikeassa ,hän on ihan hirveä!" Ryan äkäisi.

Jennifer sanoi viellä pahemmin Pekolle. "Kuules sinä arvostelija. Kun olet niin rikas ,niin miksi sinulla on noin ruma paita ja mekko?" Pekko kysyi häneltä.

Mutta Jenniferissä ,oli sitä jotain mistä Ryan piti.

Taitaa Ryan olla ihastunut? :)

Pekka viellä osoittikin halveksuttavasti Jenniferiä "Hanki meikit ja tuu sitten vasta mulle sanoo" Jennifer kiljaisi.

"Sun huulet on niin ihanat ,että niitä voisi suudella" flirttaili Ryan Jenniferille.

"No sunki huulet on hyvännäkösii ,vaan ainoo hyvä piirre mikä sulla on" Jennifer arvosteli. "Jennifer ,sä oot ihan hirveä" Pekko huusi vierestä.

No jätetään tämä vääriin erämäihin eksynyt mies ja tämä häiriintynyt megahyperblondi arvostelija ,tänne "keskustelemaan"