Osa 3 - Lopez

 

 

                                                 Pelimies

 

                                              ( Kuvia 86 )

 

 

Osa tuli nopeammin kuin piti :) Tämä osa on lyhyin osa tähän asti tässä legagyssa.  Aloitin myös uuden kauhutarinan (Veronalan Sarjamurhaaja)  ,jonne pääsette  tästä

Veronalan sarjamurhaaja on viimeinen sims 2 tarinani joten toivoisin sinne edes vähän lukijoita :) Aloin nyt viimein käyttää Picasaa ja kuvat tulevat nyt nopeammin :)!


foreign exchange Flash Poll

Mutta nyt itse tarinaan :

 

"Kyllä me pärjäämme" Ryan sanoi ja syleili vauvaansa.

Kaksi kuukautta myöhemmin. Ryan ja Linda II ovat juuri taas kotiutuneet asuntoonsa ,kun taloon syttyi yllättäen tulipalo.


Pian palavasta talosta pelastettiin hovimestari. Hovimestari nimittäin sähelsi keittiössä liikaa ja asunto syttyi sen seurauksena palamaan.


Myös Amanda oli tullut paikanpäälle katsomaan tapahtumaa.

"Palo näyttää pahalta. Taidan kutsua tänne viellä yhden palomiehen" Palomies Paavo kertoi kaikkien suruksi. Ryan voihkaisi suruissaan.

Hovimestari otti Linda II syliinsä ja alkoi valittamaan -Missäs minä nyt työskentelen , jos ette pysty enään muuttamaan takaisin vuokra-asuntoonne." "Kuule sinä tämän sopan keitit ja jää vaikka puolestani työttömäksi!" vihainen Ryan murisi.


Vihainen Ryan otti Linda II omaan syliinsä.  Hän oli kurkkuaan myöten hovimestaristaan.

Pian palomiehet alkoivat hoitaa työtään. "Palo näyttää erittäin pahalta" edessäpäin oleva palomies sanoi. "Sanos muuta!" toinen vastasi hämmissään.

Piinaavan tunnin päästä palo saatiin sammutettua.  Vain keittiötä he eivät saaneet pelastettua.

Ulkona hovimestari otti lopputilin. "Taidan tästä lähteä ikuisiksi ajoiksi nyt ,kun kaikki on kunnossa." hovimestari sanoi ja lähti kävelemään kotiinsa päin surullisena. "Mene vaan! Laskusi saat perässäsi." , ilkkui Ryan.

"Voitte palata asuntoonne. Luulen ,ettette pysty kyllä siellä asumaan. Kannattaa siis alkaa etsimään uutta kotia" , varoitti palomies. "En todellakaan etsi uutta asuntoa. Pieni palohan vain siellä sisällä tapahtui. Ehkä vain pari lehteä meni palamaan" Ryan huikkasi palomiehen mennessä paloautoonsa.

Sisälle tultuaan Ryan huomasi .että pari muutakin asiaa oli mennyt palamaan ,kuin pari lehteä. "Voi helvetin helvetti! Mistäs minä uuden kodin löytäisin?!" kirosi Ryan tuskissaan.

Ryan päätti viettää tyttärensä kanssa vain yhden yön palaneessa asunnossa. Yöllä hän näki Lindan joka hyvästeli hänet ja Linda II. "Pärjäilkää. Minä ja Ryan II odotamme teitä kärsivällisesti taivaassa" Linda sanoi ja hyvästeli Ryanin.

Kolme kuukautta myöhemmin : Ryan ja Linda II olivat saanneet etsittyä itselleen ihan kelpo kodin. Ryan päätti eräänä kesäpäivänä istuttaa tomaatit.

Sitten haravoimaan..

Voilá! Nyt täytyy vain odotella tomaattien kasvamista ja niitä pitää välillä kastella..

Työn tehtyään hän tapasi iloisen Aarton. Ryan alkoi kiehumaan hänet nähtyään ,sillä viikko sitten Amanda oli sanonut ,että hänen odottamansa lapsi ei olisikaan hänen vaan Aarton ,kun Aarto raiskasi hänet.


Ryan puristi nyrkkejään. Hänen olisi tehnyt niin mieli antaa Aartolel turpaan ,mutta odotti niin kauan ,että tämä leuhka ihminen oli poistunut.

Parin päivän päästä vietettiin Linda II synttäreitä ja Ryan kutsui pari ihmistä juhliin. Muttei Amandaa. Niin vihainen Ryan oli Amandalle ,siitä ettei tämä ollut kertonut ,että lapsi oli Aarton ei hänen.


Vessa täytyi siivota. Eihän kukaan vieras halua olla paskaisessa vessassa.

Hieman myöhemmin hän yritti vokotella naapurin rouvia ,mutta yritys jäi todella lyhyeksi. "Oonko mä sulle joku biach?" loukkaantunut tumma nainen kysyi.


Ryan kävi ajamassa hiukan uudella autollansa ennekuin antaisi Linda II puhaltaa kynttilänsä.

Illalla sitten oli Linda II aika tulla taaperoikään. Katri Kaari ja eräs mies olivat ainoat vieraat.

ja sitten kasvuun.. Suloinen taapero Linda II kasvoi!


Linda II lähempää. Linda II on perinyt silmät Ryanilta ,mutta geenejä hän on kyllä perinyt Lindalta.


Juhlan jälkeen Katri ja Ryan alkoivat lähentyä. Olivathan he ennen asuneet samassa rivitalossa. Ryan halusi unohtaa Amandan ,sillä tämä oli huijannut häntä monia kuukausia ,ettei lapsi olekkaan hänen.

Pian Katri muutti Ryanin luokse. Aika nopeasti kävi ,mutta he olivat jo hyviä kavereita ennestään.. Katri pienen muodonmuutoksen jälkeen. En usko ,että seuraavasta lapsesta tulisi suloisempi kuin Linda II , jos tuleva lapsi tulee perimään enemmän äitinsä geenejä.

Katri halusi itselleen lasta. Myös Ryan halusi lisää tipsuttelevia jalkoja kotiinsa.

Lapsen yrityksen jälkeen molemmat olivat ihan puhki. Ryan et saa leikkiä tyttörukan tunteilla! Etkö tajua ,että miten kävi Lindan?

Viikkoa myöhemmin vaatimattomassa ruokapyödässä Ryan yllätti täysin kaikki Edmontonin asukkaat. Hän kosi Katria! Yhdessä viikossa kaikki tapahtuukaan niin nopeasti.

"Siis aivan ihanaa" iloitsi Katri. Tunnelman pilasi vain masentava kaveri tuolla olohuoneessa , joka on Ryanin vanha tuttu.

Ryan oli niin onnelinen kun sai tietää ,että Katri haluaa hänen kanssaan kihloihin!

"Olet niin romanttinen mies. Sormuksetkin on ihan viimeisen päälle" Katri ylisti onnellista Ryania.

Sen jälkeen Ryan pyysi Katria vaimokseen.  Aika nopeaa touhua Ryan! Kaikki sormukset oot ostanu jo varmuuden vuoksi.

Noniin voitte suudella vaimoanne. Ryan ja Katri suutelivat kiihkeästi toisiaan. Kuolema teidät erottakoon. Toivottavasti he elävät loppuelämän yhdessä ,ellei Ryan nyt mene säheltämään mitään..

Katri rakasti Ryanin lisäksi myös maalausta. Katrin suvussa on taiteilijan taitoa.

Linda II rakasti yksin leikkimistä. Ryan kun oli vain kasvattamassa tomaattejaan ja leikkimässä Katrin kanssa.

Joku taitaa toden teolla vihata Lopezeja. Taas oli roskikset kaadettu ja Ryan sai melkein sydänkohtauksen.

Ryanin täytyi etsiä itselleen töitä sillä rahaasiat olivat mitä olivat. Ryan pääsi koehenkilöksi ja palkka on noin 100-200 simelionia.

Ryanin mennessä töihin seuraavalla viikolla tulivat tuholaistorjujat vihdoinkin.

Katri alkoi viettämään enemmän aikaa Linda II kanssa. "Äitti halua syli" Linda II anoi. "Kyllä rakas tyttäreni" Katri sanoi ja alkoi hemmottelemaan Linda II. Linda II ei tiennyt mitään äidistään vaan luuli ,että Katri olisi hänen äitinsä.

Taas kerran roskis potkaistiin kumoon ja Katri joutui nostamaan sen nopeasti pystyyn ,etteivät tuholaiset tulisi valloittamaan pihaa.


Ryan vietti aina yöt jossain paikassa. Se paikka oli Amandan luona ja Ryan valehteli Katrille olevansa myös öisin töissä. Amanda oli juuri synnyttänyt lapsen ja Ryan oli taas rakastanut Amandaan vaikkei lapsi ollutkaan hänen.

Kotiin tultuaan Ryan alkoi hoitamaan ensin lastaan. Linda II oli tällä hetkellä tärkein ihminen hänelle.

Illalla kun Ryan alkoi siivota vessaansa hän huomasi ,että vessanpönttöön oli oksennettu. Lindakin oksensi raskaana ollessaan vessanpönttöön.  "Eikai hän vaan..!?" Ryan kauhisteli siivotessaan vessanpönttöä.

Kyllä hän oli raskaana.  Katri sai siitä varmuuden ,kun hänen mahansa pompahti.

Seuraana päivänä Katri kertoi Ryanille olevansa raskaana. "Tätä osasinkin odottaa." , kauhistunut Ryan mietti suruissaan ja esitti iloista.

"Sinä saat kohta pikkusiskon!" Ryan sanoi iloiselle Linda II. "Kivaa Kitaa!" iloitsi 3-vuotias Linda II.

Päivät kuluivat ja Katrin maha oli ehtinyt kasvaa entisestään. Amandakin tuli vierailulle.

Ryan heräsi juuri ja alkoi syömään aamupalaa ,kun huomasi Amandan. "Oletko valmis kertomaan Katrille?" toivekas Amanda kysyi. "Joo vaikka. Toivottavasti ei tapahdu samallalailla kuin Lindalle". "Katrii.. Mulla ja Amandalla on suhde.." aloitti Ryan.

Sitten röyhkeät Amanda ja Ryan alkoivat suutelemaan toisiaan Katrin edessä. Vihainen Katri lopetti maalamisen ja häneltä pääsi melkein itku. Katri tiesi ,että Ryan oli tehnyt saman Lindallekkin ,muttei osannut odottaa että hän tekisi sen hänellekkin.

"Senkin röyhkeä pelimies!" rääkäisi itkuinen Katri ja löi Ryania nyrkillä päin naamaa. Amanda vain katsoi silmät suurina tapahtumaan ja pelkäsi ,että hän olisi seuraava.

Ryan lähti pyyhkimään naamaansa ,sillä siitä tuli verta. "Katri me ollaan todella pahoillamme" Amanda sanoi. "Älä sinä oo pahoillasi. Ryan se tässä sika on. Se petti Lindaa sinun kanssasi. Sinua minun kanssani ja minua sinun kanssasi. Se sika on pettänyt kaikkia!" vihainen Katri sanoi.

"Mutta ei se täysin ole Ryanin syytä" , sanoi Amanda mutta Katri käski hänen olla hiljaa. Amanda katsoi murheissaan viatonta lasta leikkimässä kanilelunsa kanssa.

Kuukautta myöhemmin. Katri asui viellä Lopezeilla ,mutta lupasi muuttavansa heti pois ,kun lapsi on syntynyt. Katri ei halunnut pitää yksin Ryanin ja hänen lastaan joten hän jättää sen Ryanille.

Ryan vain pysytteli Katrista kaukana tämän pyynnöllä. Perhe söi roskaruokaa ,kun Katri ei oikein jaksanut tehdä enään ruokaa.

Molemmat nukkuivatkin eri sängyissä. Ryan katsoi hänen ja Katrin kuvaa. "Onneksi tämä kävi paremmin kuin Lindan kanssa" helpottunut Ryan huokaisi.

Katri ja Linda II tulivat tosi hyvin toimeen. Linda II piti Katria oikeasti äitinään ja alkoi aina itkemään ,kun Katri laittoi hänet kehtoonsa.

Katri oli seitsemännellä kuulla ja väsymys iski lopultakin häneen. Vähät väliä Katri horjui asunnossa kuin mikäkin känniläinen.

Taas roskapönttö kaadettiin.. ARGHH!! Mä viellä lupaan ,että saan kiinni sen mellakoitsijan.

Linda II leikki vain lelunsa kanssa päivät pitkään. Ainakin saa karsimaattipisteitä.


Paholainen olikin Jennifer :O Tällä kertaa hän tyytyi varastamaan lehden. Jennifer kosto elää!

Viikot menivät ja Katri päätti soittaa sairaalaan ja kertoa heille ,että on pian tulossa sinne synnyttämään.


Miksiköhän Ryan on niin raivostunut työnsä jälkeen? "Me nähdään viellä!" karjui vihainen ja väsynyt Ryan kimppakyydille.

Ryan nimittäin sai toistamiseen potkut. Oivoi.  "Mitä minun pitää tehdä ,etten saisi potkuja!" , vihainen Ryan mietti.

"Menen huomenna sairaalaan" kertoi Katri Ryanille. "Haluatko ,että tulen mukaan?" kysyi Ryan ja samalla murjotti ,kun oli saanut potkut. "Menen sinne kyllä ihan yksin. Älä pelkää en kaappaa lastasi." Katri sanoi. "Enhän minä sitä.." Ryan sanoi. "Tiedän tiedän. Kunhan pilailin" Katri sanoi ja jatkoi maalaamista.

Seuraavana päivänä Katri alkoi olla jo valmis sairaalaan lähtöön ,mutta ensin sitä hänen oli pakko nähdä kun hänen rakas "tyttärensä" kasvaa lapseksi.

Ryan syleili viimeistä kertaa pientä taaperoaan, joka oli vauvana sinnitellyteloonjäämisestään.

Katri halusi viedä Linda II viimeistä kertaa ja ensimmäistä kertaa kakun eteen ,sillä hän muuttaisi kohta täältä pois eikä ikinä näkisi Linda II enään kasvavan. Ryan toi synttäritunnelmaa vieressä.

Ja niin Linda II kasvoi lapsi! Kuinka nopeasti aika hyrrääkään.. Linda II äitipuoli ja isä olivat innoissaan ,kun näkivät hänet lapsena.

Linda II oli lapsi joten Ryan ja Katri päättivät sanoa hänelle nytten hänen oikeasta äidistään. "Linda syntyessäsi sinun kaksoisveljesi menehtyi.." , aloitti Ryan. Linda II ilme muuttui kauhistuneeksi. "ja oikea äitisikin kuoli siinä synnytyksessä. Minä ja Ryan tapasimme pian äitisi kuolemasi jälkeen ja oleet minulle kuin oma tytär." , lopetti Katri.

Linda II valui lämpivät kyyneleet poskia vasten.  "Hyvä ,että veljeni ei ole yksin. Äitini on hänen seuraneen ja he odottavat meitä. Mutta sinä olet minulle kuitenkin äiti. Kai kaksi äitiä voi olla?" , varmisti surullinen Linda II. "Kyllä voi olla. Tiedätkin ,että mahassani on pikkusiskosi tai pikkuveljesi. Minun täytyy mennä sairaalaan synnyttämään se ulos." Katri sanoi Lindalle. "Menenkin tästä pakkaamaan vaihtovaatteet" , jatkoi Katri.

Pienen pakkauksen jälkeen Katri päätti syödä ennen lähtöänsä palasen synttärikaakkua. "Pärjäthän sitten sairaalassa. Etkai sinä ja lapsesi kuole ,niin kuin äitini ja veljeni?" , varmisti Linda II. "En tietenkään" Katri sanoi hymyillen Linda II:lle. Sen jälkeen Ryan alkoi selittämään Katrille ,että miten täytyy toimia synnytyksessä.

Yöllä Katri alkoi synnyttämään sairaalassa.

Kahden päivän kuluttua Ryan haki Katrin ja uuden poikalapsensa. Poikalapsen nimeksi tuli Ryan II.Ryanin kuolleen lapsen mukaan. Terassilla he kinastelivat siitä ,että Katri sanoi muuttavansa kauas pois ja hylkäisi poikansa Ryanille.

Ryan kyllä piti siitä ,että hän sai poikalapsensa kotiinsa ,mutta oli murheissaan siitä ettei Ryan II ja Katri tulisi tapaamaan usein Katrin muuton takia. "Toivottavasti sinusta tulee parempi kuin isäsi." Katri sanoi sylissä olevalle lapselleen. Ryan II alkoi vain heti miettimään isäänsä.

Oli aamu ja kello oli kohta kahdeksan. Työtön Ryan viellä nukkui. Katri aikoi olla enään vaan pari minuuttia poikansa kanssa ja sitten taksi tulisi hakemaan hänet ja hän muuttaisi kaus pois.

Koulubussi ja taksi saapuivat samaan aikaan. Katri yritti nopeasti juosta taksiinsa ,ettei Linda II näkisi muttei hän ehtinyt. "Äiti minne olet menossa?" kysyi utelevainen Linda II. "Rakastan sinua. Kysy sitten koulusi jälkeen isältäsi" Katri sanoi. Sitten hän heti marssi taksiinsa ettei alkaisi kyynelehtimään. Hyvästit kun olivat hänelle niin vaikeita.


Ryan heräsi tunnin päästä ja päätti heti helliä vastasyntynyttä vauvaansa. "Oletpas ihana poika. Toivottavasti äitisi kiintyy sinuun niin ,että hän löytää lähempää kodin ja voitte tavata usein." . haaveksi Ryan poikansa vuoksi.

Kello 15.02 koulubussi saapui takaisin. Linda II oli niin ajatuksissaan ,että melkein kompastui. Hän mietti koko koulupäivän ,että mihin ihmeeseen Katri oli mennyt.

Linda II oli kysynyt iltapäivällä Ryanilta ,että miksi Katri oli mennyt taksiin ja Ryan tajusi heti ,että Katri muutti nyt pois.  "Meidänkin täytyy muuttaa lähiaikoina." Ryan mietti ja jatkoi voileipänsä syömistä.


Seuraavana aamuna Amanda soitti ja kyseli Ryania. "Sori mutta täällä ei asu mitään Ryan Lopez nimistä. Kiitos ja kuulemiin!" Linda II valehteli ja sulki luurin. Hän ei halunnut ,että mitkään hutsut tulevat vokottelemaan hänen isäänsä.

Viikkoa myöhemmin Linda II heräsi kummissaan. Melkein kaikki tavarat olivat poissa! Pelästynyt Linda II kiirehti katsomaan onko hänen pikkuveljensä tallessa. Siinä hän oli nukkumassa suloisena ,niin kuin aina.

Vähänajan kuluttua Ryan saapui huoneeseen. "Isä miksi kaikki tavarat ovat poissa?" , kysyi Linda II kummissaan. "Koska muutamme yhden naisen luokse" Ryan sanoi. "Jos se on läski ,niin en varmanakaan tule!" Linda II huudahti. "Linda minulle on sinulle tärkeätä asiaa joka olisi pitänyt kertoa aikoja sitten sinulle. Se nainen ei ole lihava ja rakastamme toisiamme. Äitisi teki itsemurhan koska tiesi ,että minä ja se nainen rakastamme toisiamme. Sen takia kaksoisveljesi ja äitisi kuoli vaikeaan synnyttämiseen" Ryan sanoi ja oli helpottunut kun sai vihdoin sen sanottua.

"Senkin sika! Sinun takiasi äitini ja kaksoisveljeni kuolivat. Sinä senkin murhaaja!!" kiljui järkyttynyt Linda II.

 

Näihin tunnelmiin päättyi tämä osa. Tulevat osat ovat onneksi vielä lyhyempiä :) Toivottavasti kommentoit ja äänestät ennekuin poistut tältä sivulta :)

Pst : Pahoittelen kuvien laatua :(


online casino flash polls