Osa 2 - Lopez

 

 

                          Kohtalokas syrjähyppy

 

 

 

Tässä osa kahden viimeinen perhe. Tämä osa on 105-kuvainen. Eli ei niin pitkä aijempiin osiin verrattuna. On myös kiva huomata ,että yli kymmenen lukijaa lukee tätä :) Toivon ,että se ei laskisi alle viiteen lukijaan :S. Pahoittelen osan viivästymistä ,mutta aina lomalla osat tulevat minulla hitaammin. Kun taas toisilla päinvastoin. Aikakin menee 2 kissanpentuun ja koiranpentuun ;). Olen nyt puhunut tarpeeksi joten osan pariin :

 

(TÄÄ ON AIKA RASITTAVAA. SEKOITAN KOKO AJAN RYANIN MIKAAN. HUOM : MIKA OLI BB:NI ASUKAS) Mik.. RYAN ja Jennifer tulivat hyvin toimeen. Mukaanotten Jenniferin persoonan.Paljoakaan he eivät jutelleet ,koska Jenniferin oli ehdittävä manikyyrille.


Niinpä Mi.. Ryan joutui tyytymään omaan seuraansa.  Ryan päätti käydä uimassa sillä kesää ei olisi enää paljoakaan jäljellä.


Ryan nautti täysin mitoin kesästä. "Tarvitsen vain kesäkissan itselleni" hän tuumasi (SIIS EI KISSAA VAAN NAISEN!) Ryan on romantiikka-tavoitteinen. Horroskooppia en nyt muistah.

Ryan ei taida olla oikein kokkaus miehiä. "Voi satanah" hän huudahti kun hänen ruokansa kärventyi jälleen kerran.

Ei Ryan ollut myöskään kalastajatyyppiä. Päivittäin hän kävi nolaamassa itseänsä muiden edessä.

Kun hän pienen kalan sai ,hän leuhki siitä yli puolivuotta. "Kukaas sai kalaan" Ryan kiljahti tyttömäisesti.

Ryan ei ollut kokkaus , kalastus eikä nöyrää tyyppiä. Mutta romantiikkaa hänellä hiukan on? Hän nimittäin tutustui kauniin Amandan kanssa. "Tosta likasta saisi hyvännäköisiä lapsia" Ryan mietiskeli.

Kun Ryan alkoi selittelemään Amandalle vaivojansa alkoi Amanda tylsistymään. MITÄ SÄ TEET IDIOOTTI. KARKOTAT NAISETKIN!

Ryan lopulta tajusi ,että Amanda alkoi pitkästyttäää , joten hän viihdytti häntä liikuntataidoillaan.

Lopulta Ryan onnistui! Amanda oli lääpällään häneen.He suutelivat. Ryan tunsi että Amanda olisi hänen ensirakkaus.


Amanda päätti lähteä lopulta pyydystelemään tulikärpäsiä. Kyllä hän Ryaninkin kutsui ,mutta tällä miehellä on parempaakin tekemistä ,kuin jahdata hyönteisiä. Nimittäin nukkuminen. Ihminen tarvitsee ainakin 9 tuntia nukkumiseen.

Aamulla Ryan päätti etsiä itselleen töitä. Hän etsi töitä ehkä pikaruokalasta. lähde? Jonka palkkana noin 100-200 simelionia.

Päivät vierähtivät nopeasti. Amandan ja Ryanin suhteesta ei tullutkaan mitään ,sillä Amandalla oli nyt mies. Eikä Ryanin ja Jenniferin suhteesta tullut mitään ,sillä Jenniferilläkin on mies ja hän on raskaana. Ryanista alkoi tulla parempi kalastaja.

Yhtenä päivänä Ryan tapasi lapsuutensa ihastuksen ja vanhan luokkalaisensa. Linda Litsilän. "Hei en tiennytkään ,että asut täällä Edmontonissa" Ryan hämmästeli. "Hei mukava tavata. Tulin tänne kahdeksi viikoksi auttamaan siskoani" Linda vastasi. Myös Jennifer tuli tervehtimään.

Tovin päästä joutui Jennifer yllättäen lähtemään.

Oli tullut syksy. Ryanin masensi paljon ,ettei hänestä ja Amandan suhteesta tullutkaan mitään. Hän rakasti todella paljon häntä.

Amandakin soitti ,että oli raskaana miehelleen.

Lohtua hän ei Jenniferiltäkään saanut ,sillä Vili oli aina kotona.

Ryan päätti soittaa Lindan kylään Helsingistä.  Ei hän Lindaa rakastanut ,mutta pakko oli jatkaa sukua ja saada vaimo.

Pieni halaus voi tarkoittaa paljon molemmille.

"Kai sua suudella saan?" säelmöi Ryan Lindalle. "Kyllä. Toki" Linda vastasi iloisena. Sitten he suutelivat hellästi toisiaan.


Linda oikeasti rakastaa Ryanin ,mutta Ryan leikkii vain hänen tunteillaan.

Lopulta Ryan sai suositeltua Lindan muuttamaan hänen luokseen. Linda toi mukanaan vaivaiset 6000 simelionia. Kai sekin jotain on..


Linda on mammonatavoitteinen 21-vuotias nainen. Sitten pieneen muodonmuutokseen!

Ryanin oli saatava jälkeläisiä. "En olisi voinutkaan kuukausi sitten kuvitella ,että kadotan neitsyyteni näin nopeasti" sanoi Linda haaveillen Ryanille.

"En tiennytkään ,että eka kerta on näin jännitävää" kiljahti Linda petipuuhien jälkeen. "Ei se nyt niin jännittävää ollut" Ryan sanoi hiljaisena ja ajatteli Amandaa Lindan sijaan.

Herättyään Ryan meni kuntoilemaan. Hän on urheillullinen mies. Hän kohottaa kuntoa päivittäin.

Samaanaikaan äkäinen Linda valmisti aamupalaa. Yöllä hän kuuli kun Mika  toisteli unissaan Amandan nimeä.

Ruokapöydässä hän otti asian puheeksi. "Oishan mun hälytyskellojen heti soida ,että rakastat sitä naapurin hutsua Amandaa. Toistelit sitä vain unissani. Ehkä lähdenkin tästä talosta ulos , jos rakastat sitä Amandaa. Vai?!" Linda sanoi vihaisena.

"Ehkä lädetkin" Ryan karjaisi. "Sinä et luota minuun yhtään. Ei minulla ja Amandalla ole enään mitään" jatkoi Ryan.

"Taidan olla raskaana" hän huudahti ja juoksi vessaan päin. Hän oli todella loukkaantunut Ryanin lauseeseen : "Ehkä lähdetkin".  "Mukamas raskaana. Ei halua ,että tälläinen urheillullinen komistus heittää hänet ulos" mietiskeli Ryan ja ihaili lihaksiaan.

Taitaa Linda puhua totta. "Enkai voi olla raskaana tuolle pelimiehelle" hän sanoi surullisena oksennettuaan.

Murheenmurtama Linda mietiskelee ankeaa tulevaisuuttaan.

Sitten katsahdus heidän tulevasta lapsesta. Kelpaisikohan tämä Kaunis/Komea perijäksi?

"Taidan oikeasti olla raskaana" hän sanoi järkyttyneelle Mik... RYANILLE! Ryan oli kullä innoissaan ,että saisi kohta jälkeläisiä ,mutta hän rakasti kuitenkin Amandaa. Tuleva lapsi siis eläisi ilman vanhempien rakkautta. Siis ilman Ryanin rakkautta Lindaan.

"Taidatko olla surullinen ,että minä olen raskaana. Koska haluat ,että Amanda olisi sinulle raskaana?" kysyi Linda ärsyttävästi. "Rakas älä höpsi. Rakastan vain sinua" sanoi Ryan.

"Minusta tulee oikeasti isä" hän iloitsi.

Ryan päätti muuttaa tyyliään ,koska kohta hänestä tulisi vastuuntuntoinen 21-vuotias isä.

"Amanda kaipaan sinua niin" murheissaan oleva Ryan sanoi itsekseen ja haaveili Amandaa sängyllään.

Seuraavana aamuna Ryan päätti unohtaa Amandan ja päätti keskittyä Lindaan ja tulevalle pikkuiselle.


"Me ollaan rakastuneita nuoria" valehteli M.. Ryan. "Meistä tulee kohta vanhempia. Joten pyydän sinua.." Ryan jatkoi.


".. kihlautumaan kanssani" Ryan sanoi ja laittoi sormus-rasian pöydälle. "Tätä olenkin odottanut" hymyili Linda.

"Tottakai kihlaudun kanssasi" onnellinen Linda vastasi. "Ryan rakastaa minua. Minä olen rakastanut aina häntä" tuumaili Linda onnellisena.

Heidän parisuhde toimi hyvin. Aina kun Ryan lähti töihin hän hyvästeli kihlattunsa Lindan. Ryanin työasusta voitte päätellä ,että missä hän on töissä.

Töistä tultuaan Ryan huomasi Amandan. Amanda oli juuri synnyttänyt esikoisensa Sethin.

"Olen kaivannut sinua pitkään" Ryan sanoi ja suuteli Amandaa. "Samoin" Amanda vastasi.

He sopivat jättävänsä kumppaninsa ja karkaavansa yhdessä Sethin kanssa kauas pois. Amanda kertoisi sitten miehelleen kun hän olisi hieman rauhallisempi. Ryan lupasi kertoa Lindalle heti.

Yöllä Ryan heräsi siihen ,että Linda saapui kotiin. "Nyt on sopiva tilaisuus kertoa hänelle kaikki" Ryan sanoi itsekseen.

"Hei missäs olet ollut keskellä yötä?" Ryan kysyi Lindalta. "Kävin ultraääni tutkimuksessa ja kävin ostamassa taaperonvaatteita. Selvisi ,että odotan kaksosia" Linda iloitsi.

"Sehän on todella kiva juttu" Ryan sanoi epäiloisena ja halasi Lindaa.

"En voi jättää Lindaa kaksosten kanssa yhdessä. Kerron sitten kaiken hänelle kaksosien syntymän jälkeen. Sitten voidaan hänen kanssaan sopia lasten tapaamis-oikeuksista" mietti murheissaan oleva Ryan ja halasi Lindaa.

Ryan päätti soittaa hovimestarille. Linda oli nyt raskaana ja tarvitsi lepoa. Ryan taas kävi paskaduunissa. Hovimestarista oli paljon apua.

Kuukausi myöhemmin : Ryan ja Linda sisustivat yhdessä taloa. Koska kaksoset tarvitsevat kodikkaan kodin.

Nyt kun Linda oli 5 kuulla raskaana päätti Ryan soittaa kaikille Lindan ja hänen sukulaisilleen ja ystävilleen ja tiedottaa Lindan odottavan kaksosia.

Eräänä päivänä Amanda päätti tulla kylään. "Kerron Lindalle meidän suhteesta kohta ,kun menet töihin. Sitten voit itse selittää hänelle" Amanda sanoi kylmänä vähät välittäen Lindan tunteista. "Minä kerron sitten töistä tultuani Aartolle" Ryan lupasi.

Kun Linda tuli keskeyttämään häntä Amanda päätti onnitella Lindaa raskauden johdosta.

Linda ei saanut hyvin nukuttua ja heräsi siihen ,kun Ryan lähti töihin.

Huoneesta tultuaan hän huomasi Amandan. "Painu pois kotoani. Ryan on jo unohtanut sinut" kiljahti Linda huomattuaan Amandan.


"Olen pahoillani että häiritsen kotirauhaasi ,mutta sovimme Ryanin kanssa ,että kerron minun ja Ryanin suhteestamme sinulle" Amanda sanoi. "Senkin huora. Ei Ryan ole kanssasi yhdessä. Kuvittelet vain kaiken" Linda karjui.

"Sul on oma miehes ketä panna. Jätä mut ja mun mies rauhaan" Linda marisi ja läpsäisi Amandaa poskelle.

Aamuyöllä Ryanin tullessa töistä Linda halusi jutella Ryanin kanssa. Ryan vain sanoi haluavansa nukkua. Eihän nyt hän jaksaisi selitellä Lindalle unissaan.

Kun Amanda soitti Ryanille : paiskasi Linda puhelimen lattialle.

"Tämän täytyy vain olla Amandan omaa keksimistä. Eihän Ryan petä minua" Linda mietti surullisena telkkaria katsellessa.

"Kyllä Ryan rakastaa minua" Linda ajatteli ja nukahti Ryanin viereen.

Aamulla Linda heräsi siihen ,että hänen vatsansa kasvoi. "Olen nyt 6-kuukaudella raskaana. Enään 2-3 kuukautta synnytykseen" hän iloitsi.

Ryan päätti helliä vielä hieman Lindaa. Kohta hän kertoisi hänelle kaiken.

Lindaa vaivasi Amandan sanat. "Ryan. Oletko pettänyt minua Amandan kanssa?" hän kysyi epäillen.

"No veikö kissa kielesi suustasi?" Linda inisi. "Kyllä olen pettänyt sinua. Olen todella pahoillani" surullinen ,mutta helpottunut Ryan sanoi.

"Okei saat tämän kerran anteeksi. Mutta jos vielä petät ,niin saat unohtaa minut ja kaksoset" Linda sanoi. "Mutta minä rakastan Amandaa" intti Ryan.

"Et siis ole koskaan rakastanut minua. Siinä tapauksessa saat unohtaa minut ja kaksoset" rähisi Linda ja oli melkein tulla Ryanin kimppuun. "Olen todella pahoillani ,että aiheutin tämän kaiken sinulle" surullinen Ryan pahoitteli.

Itkuinen Linda juoksi yläkertaan. "Rakas. Tämän ei pitänyt mennä näin" nyyhkytti Ryan.

Hän juoksi kaapilleen ja otti todella alkoholipitoista vodkaa. "Tätä saat vielä katua Ryan" suuttunut Linda sanoi.

Kotvan kuluttua katolla. Linda on ottanut kylpyhuoneesta tikapuut ja kiivennyt katolle. "Hän siis ei koskaan rakastanut minua" kyynelehti Linda.

"Olen todella pahoillani kaksoset. Saatte syyttää tästä sitten isäänne" Linda sanoi itkuisena ja oli valmiina hyppäämään katolta.


"Hei hei elämä" Linda kiljahti.

Kaikki kävi ,niin äkkiä.

Kivulias lasku maahan.  Linda oli viellä elossa ja hengitti raskaasti.

Ryan oli kuullut kiljuntaa ja saapui pihalle. Hän melkein pyörtyi kun huomasi Lindan. "Rakas koita sinnitellä" Ryan kannusti. "Voithh.. jatkaahs el määs rau haas. Enhh kannah syytäh sihulle" Linda sai vaivoin sanottua. "Rakas koita nyt sinnitellä. Älä puhu paljon. Keskity hengittämiseen" Ryan käski järkyttyneenä.

Hän päätti nopeasti soittaa 112 numeroon. "Tulkaa nopeasti Puistokatu kolmeen. Täällä on hätätapaus. Nainen on kaatunut jostain korkelta ja on todella pahassa kunnossa" Ryan huusi puhelimeen. "Voinko puhua potilaan kanssa?" mies kysyi luurin toisessa päässä. "Et voi. Hän on kuolemaisillaan. Tulkaa nyt" Ryan komensi rauhallisena.

Paikalle tulivat poliisi ja paloauto. Sillä sairaalassa oli kiirellistä..

"Apu on tulossa rakas. Koita sinnitellä" Ryan käski.

"Oleehn toshi pah o lani" Linda sanoi ja hänen hengittäminen alkoi käydä entistä raskaammaksi. Myös hänen kivut olivat valtavat.

Lopulta myös ambulanssi saapui. Linda vajoi koomaan.

Pitkän tunnin kuluttua : Linda on viety sairaalan ja hän on vajonnut koomaan. Lindan selviytymismahdollisuus on 15 % luokkaa ja kaksostensyntymä 4 % luokkaa. Ryan kuitenkin halusi uskoa parasta.

Mutta ainakin hän tiesi ,että jos Linda kuolisi niin hän antoi hänelle anteeksi ennen kuolemaansa.

Päivät kuluivat ryypätessä. Ryan on todella huolissaan kaksosistaan ja kihlatustaan.

Palomiehet , Poliisit sun muut saivat lopulta selvitettyä ,että Linda teki itsemurha-yrityksen ,eikä häntä haluttu murhata.

Kaiken surun keskellä lumi jaksoi sataa :) . Kyllä te viellä tästä pohjasta nousetta aina vain korkeammalle.

Ryan ei jaksanut käydä töissäkään. Ryypätä hän sentään jaksoi. Talo oli hirveässä kunnossa.

Mutta naapurit osasivat lohduttaa. Jennifer ja Vili muuttaisivat täältä pois. Taas naapureita vähemmän. Ryan ei pystynyt sanomaan Aartolle hänen ja Amandan suhteesta ,sillä se toisi niin mieleen huonot muistot.

"Ensilumi on niin vuloavaa" Jennifer ihaili. Hän oli nyt toista kertaa paksuna. Oli Jenniferilläkin murheensa. Hänen entinen miehensäkin oli kuollut.

Yhtenä päivänä murheenmurtamana hän tuli Amandalle kylään.

Hän oli niin itkuinen ,että väsähti sohvalle. Hän ei jaksanut sanoa Aartolle mitään hänen ja Amandan suhteesta.

Jenniferkin saapui Cortezeille. Jennifer huomasi Ryanin itkevän. "Mikä on hätänä Ryan?" hän kysyi ystävällisenä. "Ssrailaasta.. soitettiin. Yksih vauvani olih niin heikko ,ettäh lensi thaivaaseen" itkuinen Ryan sai sanottua. Kaikki lohduttivat häntä parhaansa mukaan.


Linda ja yksi kaksosista oli vielä elossa. Ryan sai tietää menehtyneen lapsen olevan poika. Se oli niin heikko ,ettei enää jaksanut. Ryan päätti olla vahva ja kävi pitkästä aikaa töissä.

Potkut kuitenkin tuli. Ei Ryan pystynyt hyvin töihin keskittymään.

Illalla hän tapasi Amandan. Amanda piristi hiukan hänen mielialaansa.

Seuraavana aamuna Ryanille soitettiin sairaalasta. Hän otti kalpeana puhelimen vastaan ja sai kuulla järkyttävän ja hyvän uutisen.

Linda oli menehtynyt yöllä ,mutta onneksi he saivat kuolleelta Lindalta ulos keskosen tytön. "Hei rakas tyttöni" Ryan sanoi hiljaisena.

Hän päätti ottaa syliinsä esikoisensa. "Rakas tytäreni ei mitään hätää. Veljesi ja äitisi on taivaassa. He odottavat meitä siellä" hän kertoi rauhalliselle lapselleen.

"He ovat aina meidän sydämmissämme" sanoi surullinen Ryan. Hän katseli Linda II hänen ja Lindan kuvaa. Kun kaikki oli viellä hyvin.

 

Teksti oli hieman tönkköä. Huomaattehan kellonajan milloin tämä tuli valmiiksi. Olen nääs aika väsynyt. Muistakaa kommentoida :) ja toivon ,ettei lukijoitani katoa ,niin kuin Lagrossan suvussa tapahtui. Alussa oli noin 7 lukijaa sitten nolla :S Ensi osa ilmestyy ensiviikolla. Siinä paljastuu Amandan vastaus. Osa on noin 100-kuvainen sitten. Mutta kommentoikaa se piristää huomista päivääni :) ,eli silloin kun luette tämän ,sillä kello on melkein 0.00