5 - Vaikeat ajat

 

 

 

Päivistystahti on nyt nopentunut. Osien ilmestymisväli on alle viikko ,joka on tähän asti ennätys. Muistakaa mennä lukemaan 5-London osaa ,jos ette ole viellä lukeneet sitä. No ilman mitään turinoita pääsette lukemaan :

 


Casino bonus create polls

 

 

Musiikki

 

                    

 

                            Kuvia [32]

 

 

 

 

 

Photobucket

Amandalta oli tullut lapsivesi vierailulla ja hänet oli kiidätetty sairaalaan. Kahden päivän kuluttua hän saapui pienen tytön kanssa kotiin. Tyttö nimettiin Elenaksi ja hän oli Amandan ensimmäinen vaalea lapsi. Ryan taas oli mennyt Eleonoran kanssa takaisin kotiin ja oli hoitanut niin kauan kotona lapsia.

1

Linda ja Seth olivat saanneet kaksi viikkoa kotiarestia. Amandakin oli pian saanut kuulla Ryanilta ,että Ella vietiin pois koirien hoitokotiin. Amanda vihastui toden teolla.

2

Ryan kuitenkin joutui käymään töissä huonolla palkalla. Miehet eivät sentään saanneet isyyslomaa ,niinkuin naiset. "Ja missä tässä on tasa-arvoa?" ,puhisi Ryan astuttuaan kimppakyytiin.

3

Eleonora sai kuitenkin paljon hellinttää uudesta lapsesta huolimatta. "Äidin pikkuenkeli." ,leeperteli Amanda.

4

Eleonora sai jopa ensimmäisenä lapsena perheessä kaikista isoimmat synttärijuhlat. Vaikka vaatimattomat nämä ovat tosielämässä ,mutta kuitenkin Sims 2 suuremmat.  Eleonora täyttää tänään 6-vuotta ja on tähän asti suloisin lapsi koko Sims 2 ,mitä olen ikinä saannut.

5

Eleonora puhalti kynttilät sammuksiin. Enään puuttuisi kasvu.

6

Perhe kannustamassa.

7

Tässä on lapseksi kasvanut Eleonora! "Hei adoptoikaa mielummin. Niin selvitään näistäkin vauva ja taapero vaiheista. Pelkkää rasitetta mulle." ,käski Linda tekemään.  Linda ja Seth olivat niinkuin mitään heidän välillään olisi tapahtunut.

8

Ryan oli vessassa harmittelemassa Ellan kohtaloa ,kun Eleonora saapui vessaan. "Mikäs on veliseni?" ,Eleonora kysyi. "Ei mikään. Onnea vaan kasvullesi." ,Ryan toivotteli.

9

Eleonora meikkaili ja muokkasi hiuksiian Ryanin avustuksella. "Kai nyt isoveljen avustusta tarvitaan ,jos haluaa koulussa hurmata isompia poikia." ,ajatteli Eleonora. "Onks tää hyvä?" ,hän kysyi. "Juu on. Toi on ihan hyvä." ,puhui Ryan hänen takanaan.

10

Ryan taas oli ihan hukassa vauvojen hoitamisessa. Eleonoran vauva-ajasta oli aikaa kulunut jo paljon ja Ryanilta oli päässyt unohtumaan vauvojen hoitaminen. "Mitäs tällekkin nyt tekisi?" ,tuumasi Ryan.

11

Eleonora taas näki painajaisia. Linda oli ilkeillyt hänelle ,ennen nukkumaan menoa. Linda oli todella vihainen ,että joutuisi jakamaan huoneeensa kahden kakaran kanssa. Elenan ja Eleonoran.

12

Ryanilla ja Alexilla oli tylsää. Seth ja Linda olivat kotiarestissa ja Elena ja Eleonora olivat viellä niin pentuja heidän mielestään.  "Katso minkä tempun mä teen!" ,huusi Alex Ryanille.  "Tee joku hyvä ,että tylsyys lähtee." ,innostui Ryan.

13

"Wuhuu" ,karjui Ryan taustalla.

14

"Tadaa , mä olen paras." ,huusi Alex riemuissaan.

15

Elena itki ja herätti koko talon paitsi Amandan ja Ryan jotka nukkuivat sikeitä. Seth huomasi kellon olevan puoli neljä ja vihastui. "Mokomatkin laiskottelijat." ,ärisi Seth syöttäessään Elenaa.

16

Uniset tytöt taas puhuivat tenniksestä. "Mä haluaisin niin johonkin lämpimään." ,kuolasi Eleonora katsellessaan telkkaria. "Älä muuta sano. Täs talossa menee hermot." ,Linda sanoi. Sitten keskustelun lopetti taas Elenan huuto.

17

Tälllä kertaa häntä syötti Linda. "Ja vaipatkin pitää kohta siltä vaihtaa." ,uninen Linda totesi. "Ja kohta koulukin alkaa." ,hän jatkoi. Elena oli todella hankala lapsi.

18

Jopa niin hankala lapsi ,että lastenhoitajakin kutsuttiin seuraavalla viikolla. "Onpas meluisa lapsi." ,totesi Pirkko ,kun Elena viimeinkin nukahti.

19

Alex osasi myös kiristää tämän Pirkon hermoja. "Helevetti soikoon ,nyt lopetat ton hyppimisen sohvalla! Kuinka monta kertaakaan sinulle on tästä sanottu?!" ,huusi Pirkko. Elena heräsi Pirkon huutoon ja alkoi taas vimmatusti itkemään. "Jes kiitti sisko!" ,sanoi iloinen Alex ja jatkoi hyppimistä.

20

Ainakun Ryan saapui töistä Eleonora juoksi halaamaan isäänsä.

21

Amanda oli mielummin töissä ,kuin kotona hoitamassa lapsia. "Elena jää sitten viimeiseksi lapseksi." ,päätti Amanda mennessään töihin.

22

Amanda olisi voinut jäädä juhlimaan kuopuksensa synttäreitä ,mutta ei sitten. Seth ja Linda olivat jo vapautuneet kotiarestistaan.

24

"Hei tollot. Eikö olisi helpompi pitää synttärit sisällä kuin ulkona? Täällä sataakin ja Elena vilustuu. Sitä huutoa minä en jaksa kuunella." ,Linda huomautti miehiä.

25

Ja niin synttärit pidettiinkin sisällä. Tälläinen Elenasta kasvoi.

26

Elenasta kasvoi oikein suloinen taapero.

27

Sitten Ryan järkyttyi nähdessään Elenan. "Sillä on valkoiset hiukset!" ,järkyttyi Ryan. "Amanda on käynyt vieraissa. Tää on jo toinen kerta. Ensin Alex ,sitten Elena." ,raivosi Ryan. "Toi oli kyllä loukkaus äitiäni kohtaan.Lapsi on sinun." ,huudahti Seth ja päätti kävellä vihoissaan pois.

Photobucket

"Miksi elämän pitää olla näin julmaa? Linda leikkii ihankuin minua ei olisikaan ja hänen isänsäkin on julma äitiäni kohtaan. Taitaa olla tuo geeneissä. En halua ollaa missään tekemisissä kummankaan kanssa.!" ,surkutteli Seth kohtaloaan kurjassa sateessa.

28

"Tuolla lapsella on kirotut valkoiset hiukset. Lapsi ei voi olla minun ,koska minulla eikä Amandalla ole valkoisia hiuksia. Amanda on taas pettänyt minua toisen miehen kanssa!" ,toisteli Ryan itselleen kauhuissaan.

29

Seth ja Linda riitelivät yläkerrassa ,kun Ryan marssi vihaisena yläkertaan. "Onko Amanda yläkerrassa?!" ,kysyi vihainen Ryan. "Ei. Hän on töissä!" ,Seth sanoi ja katsoi loukkantuneena Lindaa ja Ryania. "Miksi valehtelit isälleni?" ,kysyi Linda Ryanin mentyä alakertaan.

30

Sitten Seth kiiruhti tyttöjen huoneeseen ,missä Amanda hoiti Elenaa. Amabda oli saapunut hetki sitten töistä ,silloinkun Ryan oli ollut vessassa. "Miksi valehtelit ,että olen töissä?" ,kysyi Amanda.

31

"Ryan luulee ,että olet pettänyt häntä toisen kerran." ,sanoi Seth apeana Amandalle. Amanda järkyttyi pahasti. "Mikä sika! Aarto raiskasi minut ensimmäistä kertaa ja Elena on ihan oikeasti Ryanin lapsi. En vain tiedä miksi hänellä on valkoiset hiukset."

32

"Jos se sika ei luota yhtään enempään minuun ,niin meidän täytyy erota." ,vihainen ja loukkaantunut Amanda päätti.

 

Tässä oli sitten osan 5 viimeinen perhe.Teksti oli aika tönkköä ,sillä tämän osan suunnittelukin oli tämän legagyn historian surkeimpia. Kuvatkin oli ihan outoja ,eikä puolella niistä ollut sellaista merkitystäkään. Ensiviikolla ilmestyy luultavasti uusi osa.  Heinäkuun keskellä tulee taas semmoinen pikku tauko. Veronalan sarjamurhaajassa on sitten paljon hitaampi päivistystahti sillä en voi panostaa kahteen tarinaan samaan aikaa ,sillä vietän päivät rannoilla nauttien kesästä. Kommentointi olisi suotavaa :)