5 - Paholaisen perillinen

 

 

Lopultakin olen palannut tauolta ja lomaltani. Eilen kävin heittemässä talviturkin lueskelin teidän tarinoidenne uusija osia ,joita on päässyt tulemaan lisää. Osa on lopettanutkin kun Sims 3 on tullut.  Saatte siis tylsyä viellä tähän Sims 2 tarina/legagyyn. Huomasin ,että minulle on tullut suuri virhe tässä nimijupakassa. Christinan nimi on oikeasti Michelle. Kun olen peliäni paljon jäljessä tässä kirjoittamishomassa. No sitten osaan pitkästä aikaa :

 

MUSIIKKI

 

            

                                     Kuvia (57)

 

 

 

Photobucket

"James! Tiedätkö missä siskosi on? En ole nähnyt häntä koko aamuun." ,huolestunut Jennifer kysyi. "En ole. Tämä ei ole hänen tapaistaan." , kummasteli James.

1

Jennifer oli todella huolestunut tyttärestään ,ettie hän pystynyt syömäänkään. Hänet oli viimeksi nähty silloin kun kaikki kävivät nukkumaan.  "Joku on kaapannut yöllä tyttäreni." , kauhisteli Jennifer. "Noi ajatukset voit jättää nyt heti pois. Kyllä hän kohta palaa ,jos ei pala niin sitten kannattaa vasta soittaa poliiseille." ,rauhoitteli Meri.

2

"Ehkäpä taikalamppu on viennyt Michellen tiehensä." , kertoi James Jenniferille ,joka oli lopultakin kyennyt syömään. "Nyt ei ole aikaa pelleilyyn. Siskosi voi olla vaikka missä hädässä." , Jennifer komesi. "Tai sitten palaa kohta takaisin." ,keskeytti Meri.

3

Michelle oli kyllä hädässä ,mutta ei sellaisessa hädässä mitä Jennifer kuvitteli. Hän oli koko yön etsinyt salapaikkaansa itselleen ja oli lopulta löytänyt sen itselleen. Sen ympäristö oli kuitenkin hirveää ,jossa Michelle joutui kävelemään päästäkseen takaisin kotiinsa.

4

Huolesta sekaisin Jennifer soitti lopulta poliiseille ,kun Michelle ei ollut saapunut vieläkään kotiin. Poliisisetä lupasi tehdä parhaansa Jenniferin antamilla tuntomerkeillä ,että minkälainen kadonnut tyttö olisi. Poliisi aluksi sanoi ,että tyttö on vain mennyt pihalle lupaa kysymättä leikkimään ,mutta Jennifer oli valehdellut ,että oli nähnyt kun Michelle kaapattiin.

5

Tunnin kuluttua eräs poliisi löysi Michellen harhailemasta moottoritieltä alusvaatteet päällä ja vei siksi hänen huomionsa.  Poliisi vei Michellen onneksi hänet turvallisesti kotiin. "Kiitos matkasta voit nyt häipyä." , sanoi hän tylysti poliisille. "Minä kuules vien sinut nyt heti kotiovelle. Olet vasta pikkutyttö." , poliisi sanoi.

6

James avasi oven ja poliisi vei Michelleä talutellen Jenniferin luokse ,joka teki koneellaan katoamisilmoituksen muille netissä surfaajille. "Tässä on sinun pikku karkulainen. Tietojeni mukaan hän karkasi kotoaan hetken mielijohteesta." , poliisi kertoi. "Olisin tullut kotiin takaisin mutta toi pedofiili otti mut sen autoonsa." ,keskeytti Michelle.

7

"Seuraavan kerran saatte vähän miettiä ennekuin teet poliisille kidnappaus ilmoituksen jasaat valvoa vähän tytärtäsi." , poliisi moitti. "Pahoittelen. Seuraavaa kertaa ei tule." , apea Jennifer sanoi.

8

Poliisin lähdettyä Jennider päätti antaa Michellen rangaistuksen. Hän kyllä oli onnellinen siitä ,että hänen tyttärellään ei ollut tapahtunut mitään pahempaa ,mutta hän halusi ,että tälläistä ei tapahdu enään uudestaan. "Miksi teit tämän nuorineiti?" , kysyi vihainen Jennifer. "Halusin vaan olla rauhassa muilta ihmisiltä." , selitti Michelle. "Kyllä. Nyt sinä rauhaa saatkin. Sillä olet viikon kotiarestissa." , vihainen Jennifer sanoi. "Et voi tehdä tätä minulle!"

9

"Siinä meni kahvitauko!" , jupisi poliisi mennessään poliisiautoonsa. Kaikki poliisit oli hälytetty lähiseudulta etsimään kaapattua tyttöä.  Jennifer taas meni maksamaan laskujaan.

10

"Ihankun ei olisi jo muita vaikeuksia. Millä minä nämä laskut maksan? Sain jopa sakotkin virkavallalle valehtelusta ,vaikka olin vain huolissani." Jennifer tuskaili.

11

"Minä viellä äidille näytän." ,vihainen Michelle murjotti kylvyssään.

12

Merillä oli pieni koppi yläkerrassa ,jossa hän nukkui. Meganin synnyttyä siinä kopissa tila alkoi käydä ahtaasti ja Meri harkitsi pois muuttoa. Merin kuitenkin täytyy käydä töissä ansaitakseen rahaa ,mutta lasten on kasvettava ensin isommiksi ,että hän voisi käydä töissä. Koska hän saa asua täällä sillä luvalla ,että hoitaisi Jenniferin töissä ollessa Michelle ja Jamesia. Varsinkin nyt kun Michelle on alkanut karkailla.

13

Kuukaudet kuluivat ja Michelle tuli aina vain häijympi.  Hän on kuitenkin äitinsä lellikki ja saa tahtonsa läpi. "Ken on maassa kauneihin. Minähän se olen." ,poseraasi Michelle ja imarteli itseään.

14

Poseraaminen loppui kun Michelle kutsuttiin katsomaan Meganin kasvua. "Älä tule hyvä kakku. Tule paha kakku." ,rallatteli Michelle. "Nyt lopetat sen. Edes kunnioistusta pikkusiskosi syntymäpäivillä!" ,komensi Jennifer.

15

Meri heräsi ja kauhukseen huomasi ,että tänään on hänen ainoan lapsensa synttärit. Hän kiiruhti alakertaan ja huomasi portaista taapero Meganin. Meganista tuli auringoinen ja hurmaava tyttö.

16

"Hän on kauniimpi kuin minä!" , rääkäsi itkuinen Michelle Meganin nähtyään. "Yhtähän kauniita te olette. Megan on perinyt kauneuden isosiskoltaan." ,lohdutteli  Meri. "Kukaan ei voi olla kauniimpi kuin minä." ,jatkoi Michelle surullisena.

17

"Minun oma pikkutyttöni." ,helli Meri.  Michelle taas katsoi kaksikkoa katellisena. Jopa hänen oma äitinsäkin hoiti vierasta tyttöä ,joka sattui olemaan hänen siskopuolensa.

18

Samana iltana kasvoi viellä James.  Michelleä harmitti myös hirveästi se ,että kaikkien muiden lasten syntymäpäiviä juhlittiin paitsi hänen. "No ainakin minun syntymäpäivistä tulee paljon ikimuistoisemmat kuin nämä köyhät kekkereet." ,hän jupisi.

19

Tälläinen nuorimies Jamesista kuoriutui. Megan kuitenkin päästi mojovan pökäleen vaippoihinsa ,jota kauhistelivat Michelle ja Meri.

20

James kuitenkin kiiruhti nukkumaan. Hän rakasti paljon pikkusiskooan .mutta tunsi että jää aina hänen varjoonsa.

21

Tunnin kuluttua Jennifer lähti töihin ja muukin talonväki kömpi nukkumaan. Michelle taas sipsutteli keskiyöllä hiljaa Merin ja Meganin huoneeseen. Hän alkoi puhaltaa saippuakuplia ja lauloi hiljaa. "Yy kaa Michelle saalistaa. Koo nee ovi lukitse. Viis kuus ristiin turvaudu. Seitsemän kahdeksan Christina saalistaa. Ysi kymppi älä nukahda." Meri kuitenkin nukkui niin syvästi ettei huomannut mitään. Sitten Michelle nosti vaivanloisesti Meganin ulos kehdostaan.

22

Tunpakko tehdä se mitä tein. Megan olisi vain haitannut elämääni."tuntia myöhemmin hän istui talon seinää vasten. "Minun oli

23

Aamyyöllä Meri heräsi kauheimpaan asiaan mihin äiti voisi herätä. Nimittäin kehto oli tyhjä. "Kokoa itsesi Meri. Jennifer vain syöttää häntä tai vaihtaa vaippoja." ,rauhoitteli Meri itseään. Mutta lopulta hän alkoi kyynelehtiä järkytyksestä.

24

Hän katsoi alakerrasta kelloa joka näytti 4.02. Jennirin olisi pitänyt päästä töistä kaksi tuntia sitten. Megan on sitten vain Jenniferin kanssa." , rauhoitteli Meri itseään. Hän päätti syödä täytekakkua heitä odotellessa.

25

Michelle oli viettänyt koko yön salapaikassaan ja saapui kotiinsa nukkumaan. Kauhukseen hän huomasi ,että Meri oli hereillä. Hän kuitenkin helpottui ,ettei Meri huomannut hänen tullessa sisälle. Muuten kaikki saisivat tietää sen ja kaikki menisi pilalle.

26

Meri oli kuitenkin huomannut hänet ja luullut ,että oli itse herättänyt hänet ja tyttö olisi tullut alakertaan katsomaan ,että mitä oikein alhaalla kolistelllaan. Molemmat menivät pihalle odottamaan Jenniferiä ,koska Michelleä huolestutti äitinsä ja Meriä tyttärensä.

27

Meri kuitenkin komensi Michellen sisälle ,koska Jennifer ei ollut ilmaantunut 10 minuuttiin ja päätti ettei tyttö saisi olla yöllä ulkona. "Onpa mukava tyttö. Muut lapset jatkaisivat uniaan mutta hän oli huolissaan äidistään." ,ajatteli Meri leikkaessaan puskia.

28

"Onpas tuhma ämmä. Ei tajunnut mitään siitä ,että olin koko yön ulkona. Hän luuli vain ,että heräsin hänen kolistelulleen." , ajatteli iloinen Michelle mennessään nukkumaan.

29

Kello puoli kuuden aikaan Jennifer saapui kotiin. "Hei Meri. Anteeksi ,mutta minulla oli ylitöitä kun osa henkilökuntaa oli tänään sairaana." ,sanoi Jennifer tullessaan töistä. "Mutta missä Megan on?! Luulin ,että hän oli sinun kanssasi." , hätäili Meri. "En tiedä Meganista mitään." , hämmästeli Jennifer.

30

James ja Michelle heräsivät Merin itkuun ja huutoon. "Kiitti vaan oisin halunnut nukkua." , valitti herätetty Michelle ,joka oli nukkunut ainoastaan tunnin.

31

Aamun sarastaessa Megania ei oltu vieläkänä löydetty. Poliiseille oli soitettu.  Tämä tunti oli tuntunut niin pitkältä ilman Megania.

32

"Mitä olen tehnyt ansaitsaakseni tämän?! Tyttäreni ei ole tehnyt kenellekään mitään pahaa." ,vihainen ja surullinen Meri itki.



Puoli vuotta myöhemmin :



37

Michelle alkoi jo katumaan tekoaan. Melkein jokainen puheaihe liittyi Meganiin. Megania etsittiin vieläkin koko Edmontonissa tiuhaan tahtiin. Aluksi samana aamuna milloin Meri oli huomannut Meganin kadonneen ,hän oli mennyt Jenniferin kanssa etsimään häntä lähiseudulta. Mutta onneksi kukaan ei tiennyt Michellen salapaikkaa..

38

"Samalla yöllä tuntematon mies odotti talon lähistöllä. Jennifer saapui töistä ja huomasi hänet. "Hei olen Gullik Kinnunen ja olen ehkä nähnyt puistossa tämän talon kadonneen tytön." "Kerro minkälainen?! Kerro äkkiä!" ,innostunut Jennifer pyysi.

39

"Tummahko nainen noin 15 vuotias ja hänellä oli.." , kunnes Jennifer keskeytti hänet. "Meri oli noin 1-vuotia. Kiitos kuuitenkin ja heippa. Michelle heti sisälle! Tähän aikaan ei ole turvallista olla Edmontonin kaduilla." , komensi Jennifer.

40

"Elämä on mennyt päin persettä! Minun ei olisi pitänyt tehdä sitä Meganille. En edes saa olla kotipihallani kahdeksan jälkeen illlalla ilman ,että äiti alkaa hoputtaa sisälle ja pelätä ,että joku ryöstäisi minut ja Jamesin." ,hän kiukutteli ja hakkasi nallea päin lattiaan.

41

Yöllä hän karkasi ulos ,koska muut eivät olleet hereillä. Päivisin hänen ei onnistuisi päästä salapaikkaansa ,koska Jennifer oli kieltänyt menemästä kotipihasta kauemmaksi. Michelle katsoi surullisena syvään kuoppaan ,josta näki viellä Meganin elottoman ruumiin. Tämä kuoppa oli hänen salapaikanssa jota hän kutsui Helvetin Portiksi.

42

"Rakas sisko toin sinulle nallekarhun." ,sanoi surullinen Michelle. Helvetin Portti sijaitsee kaukana metsässä ,eikä kukaan lukuun ottamatta Michelleä käy täällä.

43

Sitten hän pudotti nallekarhun Helvetin Portille ,niin kuin oli pudottanut Meganinkin puolivuotta sitten sinne. "Minä niin erehdyin kun tein tämän sinulle. Sinusta olisi voinut tulla minun kätyrini." ,itki Michelle.

44

Parin päivän päästä ensilumi saapui toiselle puolelle Edmontonia ja rikkaruohot ovat levinneet lähiseudun asukkaiden epäonneksi.

45

Taas kerran joululoma oli ohitse ja James ja Michelle joutuivat palaamaan kouluun. Apein ja väsynein mielin Michelle astui koulubussiin.

46

Tämä merkitsi sitä ,että Meri ja Jennifer saivat jälleen rakastella kotonaan rauhassa. Jennifer oli ollut todella mahtava tuki Merille hänen tyttärensä kadotessaan ja naisten välille syntyi rakkaus.

47

Molemmat olivat rakastuneet ensimmäistä kertaa elämässään samaan sukupuoleen. "Hani. Pulahdetaanko altaaseen ja kuherrellaan?" ,ehdotti Jennifer. "Mikäs siinä. Lapsetkin on koulussa." .vastasi Meri hymyillen.

48

Lupauksista tekoihin. "En ole eläessäni tehnyt mitään näni hurjaa." ,Meri kikatti. "Sitten Meganin syntymää." ,sanoi Meri ja muuttui surulliseksi. "Älä huoli.Uskon ,että joku on ottanut Meganin hoiviinsa ,eikä he uskalla viedä häntä poliisilaitokselle ,koska pelkäävät joutuvansa hankaluuksiin." ,Jennifer kertoi. "Tuskin." ,sanoi Meri.


49

Päivällä sitten poliisi soitti Merille. Tästä soitosta Meri muuttui viellä surullisemmaksi. Poliisi oli kertonut ,että suuret etsinnät on lopetettu ,eikä Megan ole poliisin mukaan Edmontonissa. Jennifer katsoi surullisesti Merin puhelua ja oli siitä onnellinen ,että hänellä oli kaksi lasta ehjänä kotona.

50

Sitten hän meni juttelemaan tyttärensä kanssa. "Michelle ,et tiedäkkään kuinka rakastan sinua ja veljeäsi." ,sanoi Jennifer. "Joo oot sanonu ton miljoona kertaan. Eikös tänään olekkin hyvä sää?" ,sanoi Michelle ja halusi vaihtaa puheen aihetta ,sillä tunsi itsensä niin syylliseksi tähän.

51

Jennifer päätti nauttia elämästään. "Onnellinen ei ole se joka ajattelee mitä hänellä ei ole. Vaan onnellinen on se joka ajattelee että mitä hänellä on." ,puhui Jennifer itsekseen tehdessään lumienkeliä.

52

"Voi Megan et tiedäkkään paljon sinua kaipaan. Meillä olisi ollut koko elämä edessä." Meri melkein purskahti itkuun tehdessään ulkotöitä.

53

Michelle katsoi uutisia missä kerrottiin ,että Megan on edelleenkin kateissa ja pelastusoperaatio alkaa jo kadottaa uskon ,että hän on elossa jossakin. "Olen oikeasti hyvä ihminen. Isällä saa olla vain yksi lapsi ja se olen minä ,eikä Megan" ,intti Michelle itselleen. "Kohta saan olla isän ylpeyden aihe." ,iloinen Michelle ajatteli.

54

Jamesia oli koskettanut Meganin katoaminen ,vaikkei taapero ollutkaan hänen siskonsa. James oli viime aikoina pitänyt tämän perheen pystyssä.

55

Michelle ja James saivat taas syödä kahdestaan iltapalansa .sillä Jennifer ja Meri puuhastelivat omiaan. "Minusta tulee tämän talon perijä! Löydän unelmieni prinssin ja perustamme tänne perheen." ,iloinen Michelle kertoi mitä aikoo aikuisena tehdä. "Anteeksi siskoni mutta äiti valitsee meistä jomman kumman perijäksi ,joka sopii siihen. Se et voi olla välttämättä sinä." ,keskeytti James.

56

Vihaiselta Michelleltä lähti heti ruokahalu. Hän merssi ikkunan eteen miettimään. "Mihin minä sitten isäni kanssa lähden jos tuosta köntyksestä tulee perijä ja hän saa kaiken omaisuuden? Minun on tapettava James ,niinkuin Megan. Sitten saan olla rauhassa isäni kanssa ja minusta tulee perijä. Sen minä teen." , päätti Michelle.

 

Näin lopetamme 5 osan London perheen. Jatkoa ehkä jopa tässä kuussa :) Voisiko joku neuvoa ,että miten saa poistaa photobucketista kansion? Kommentoikaa :)

 

R.I.P

 

- Sarah Fawcett (2.2.1947 - 25.6.2009)

- Michael Jakcson (29.8.1958 - 25.6.2009)