6 - Linda vs Amanda

 

 

 


Tämän osan tuloon sitten kesti. Koska on kesäloma aijon nauttia siitä. Osan pariin :

 

 

 

Photobucket

"Isäni lopultakin tajusi ,että millainen huora olet. Toivottavasti hän jättää sinut" ,pilkkasi Linda yömyöhään Amandaa.  "Tuo ei ole mitenkään totta!" ,huudahti Amanda

1

Linda jatkoi ärsyttämistä ja Amandan hermot paloivat. Hän otti pöydältä lasin ja viskasi spritet Lindan naamaan.

2

"Kuinka sinä kehtaat?! Mitä olen oikein tehnyt sinulle?" ,esitti Linda vihoissaan kun huomasi Ryanin heränneen. "Mitä täällä oikein on meneillä keskellä yötä?" ,huusi Ryan.

3

"Amanda on vihoissaan kun sait tietää ,ettei Elena olekkaan lapsesi. Hän jäi suoraan pettämisestä kiinni ja on niin sekaisin ,että käy nyt minun kimppuun." ,huusi Linda vihaisena. "Tuo ei ole totta!" ,huusi Amanda epätoivoisena.

4

"Ensin sinä petit minua ja nyt vielä pahoinpitelet tytärtäni. Eikö sinulla ole mitään rajaa? Saat pakata tavarasi viikon sisällä!" ,huusi Ryan. "Ja minä en omasta talostani lähde!" ,huusi Amanda takaisin.

5

"Kaikki sujuu nyt täydellisesti. Isäni huomasi ,että millainen käärme Amanda on oikeasti." ,iloinen Linda ajatteli jäädessään nukkumaan.

6

Riita jatkui aamuun asti ,kunnes Ryan painui vihaisena ja väsyneenä töihin.

7

Eleonora taas leikki kaikesta huolimatta rakkaan pikkusiskonsa kanssa. Hän oli reipas tyttö ,jota ei perheriidat satuttaneet.

8

"Saisinpa Ryanin uskomaan ,että Elena on hänen lapsensa. Muuten ei auta muu kuin erota tämän typerän väärinkäsityksen takia." ,päätti Amanda siivotessaan suihkua.

9

Linda yritti alkaa suutelemaan Sethiä ,mutta tämä torjui hänet. "Meidän välillä on kaikki poikki niin kauan kuin yrität manipuloida äitini suhdettani." ,sanoi Seth vihaisena.

10

"Yritätkö pilata suhteemme äitisi takia? Äitisi on hirveä käärme. Usko tai älä" ,sanoi Linda hämmentyneenä. Seth vain tuijotti Lindaa vihaisena.

12

Ajan myötä Amanda ja Ryan sopivat riitansa. Ryan oli vihdoin huomannut ,että Elenassa ja hänessä on samoja ulkonäön piirteitä.

13

Linda ei pitänyt siitä millään ,että Ryan ja Amanda sopivat riitansa.  "Tästä kaikki saavat kärsiä!" ,vihainen Linda päätti.

14

Linda oli saannut tietää kavereiltaan ,että mistä sivuilta voi saada mahdollisia viiruksia. Hän myös kävi keskustelu sivuilla etsimässä niitä.
Hänen tehtävänään oli saada kone täyteen viiruksia.

15

Seuraavana illalla perheeseen tuli mitä suloisin koiranpentu. Nimeä en ikäväkyllä muista. En ole kotona ,joten en pysty katsomaan koneeltani kaikkia tietoja. Pitäisi tehä joku muistiinpano lehtiö.

16

Seth eksyi aina kylpyhuoneessa poseraamaan.

17

Ensimmäisenä uutta tulokasta lähti tervehtimään Linda. "Olet tosi suloinen koiranpentu." ,hellitteli Linda.

18

Linda oli jättänyt ruoan uuniin vahingossa vai tahalteen? Kumminkin ruoka kärventyi uunissa ja lopulta uuni ylikuumeni ja syttyi tuleen.

20

Onneksi naapurustossa on paloasema ,jossa työskentelee tehokkaat palomiehet.

21

Amanda taas kauhisteli asiaa palomiehen lähdettyä ja moitti Lindaa.

22

Alex oli pelannut päivällä koneella ja kesken surfaillun koneelle oli ilmestynyt kaiken maailman pornopätkiä. Kone oli kaiken lisäksi sammunut monta kertaa kiinni. Illalla hän kertoi muille asiasta ja Seth päätti yrittää.

23

Mutta virukset olivat niin hankalia ettei hänkään pystynyt poistamaan niitä koneelta. Linda oli todella onnellinen ,että onnistui vihdoinkin.

24

Seth kuulusteli kaikilta ,että kuka oli viimeisenä koneella. Kukaan ei sitä tiennyt. "Linda olitko sinä ennen Alexia koneella?" ,tiedusteli Seth. "En todellakaan. Mä käyn tosi harvoin koneella. Turha syyttää mua ,jos Alex toi noi viirukset." Linda äyski.

25

Eleonoraa ei pätkääkään kiinnostanut elektroniikka. Hän oli onnellinen ,kun kone oli nyt rikki. Nyt sisarukset voisivat leikkiä hänen kanssaan ulkona ,kun kone on poissa näkyvistä.

26

Ryan alkoi viimein huolehtimaan enemmän kuopuksestaan. "Minun oma pieni tyttäreni." ,sanoi Ryan peitellessään Elenaa.

27

Taas oli laskut maksamatta ja verottaja oli vihoissaan. Ei Cortez-Lopez perheellä ole varaa maksaa noille piheille joka päivä satasia! Jotain rajaa sentään.

28

Viikot kuluivat ja oli viimein urospennun aika kasvaa aikuiseksi.

29

Hänestä kasvoi oikein komea uros. Tuon koiran nimi on varmaan Max.

30

Ryan ja Max olivat kuin paita ja peppu.  Erottamattomat kaverukset!

31

Kesäloma oli viimeinkin loppnut ja tänään alkaisi koulu. Max tuli herättämään Lindan kello seitsemältä. "Saatanan piski! Olisin voinut nukkua vielä yhden tunnin!" ,tiuski väsynyt Linda.

32

Myös Amanda palasi raskauslomaltaan töihin labratorioon.

33

Samaan aikaan kun Amanda astui kimppakyytiin kaarsi autotielle poliisiauto. Eikai taas poliisi vie koiraa? :(

 

Koulun alkamiseen on enään tasan kaksi viikkoa. Kesäloma meni niin nopeasti :( Uusi osa tulee EHKÄ ennen koulun alkua.