5 - Kaikella on seurauksensa

 

 

Nyt tuli vihdoin viidennen osan Cortez perhe. Anteeksi ,että päivistystahti on tällaista ,mutta kaikki ovat ongelmien syytä mitkä on saatu nyt toimimaan :) Tämä on ehkä viimeinen osa ennen taukoa ,kun meen matkalle kesällä ja siellä on aivan eri tietokone :D ja tää viikko on muutenkin kiireinen.

musiikki

 

Kuva 1

Amanda oli viimeisillään raskaana ja söi monen ihmisen edestä.


2

Alex näytti pitävän lapsuudestaan ja pomppimisesta Lindan sängyllä. Usein poika jäi tästä kiinni ja sai Lindalta selkäänsä.

3

Eleonora oli eläin ystävällinen ,muttei ymmärtänyt että tekee koirille enemmän haittaa kuin hyötyä.

3.5

 "Amanda minulla on sinulle tärkeätä asiaa. Katri on nimittäin kuollut." , sanoi Ryan vakavana. "Kuollut?!" , Amanda ihmetteli ja oli tukehtua muroihinsa. "Kyllä hän kuoli eilen illalla sairaalassa. Miten kerron tämän Lindalle ja Ryanille.?" , Ryan kysyi tuskissaan. Siihen Amanda ei pystynyt vastaamaan.

4

Vaikka Eleonora ja Linda jakavat huoneen ,niin kuitenkin Linda pitää huonetta vain omanaan ja pitää Eleonoran mahdollisimman kaukana huoneestaan. "Hei titko päätä nyt." , aneli Eleonora oven takana.

5

Roskiakaan viedessä Ryan ei saannut ajatusta pois ,että lapsille on tämä kerrottava. "Mitä minä olen tehnyt ansaikseni tämän?" , mietti Ryan surullisena.

6

Sethkin huomasi läksyjä tehdessään ettei kaikki ollut ihan kunnossa.

7

"Ryan on kyllä täysin seonnut. Kävi suihkussa varmaan aikoja sitten ja kakunkin pistää tiskikoneeseen." , ajatteli Seth kummissaan omissa ajatuksissaan olevaa Ryania.

8

Koneelle mentyään Seth ei saannut rauhaa puheliaasta lastenhoitajasta. "Minun aikanani saatiin viihdykettä lehdistä ja ulkoleikeistä. Tälläista nämä uuden aikaiset koneet teettävät. Joka toinen lapsi kykkii kotona kaikki vapaa-aikan.." , Lastenhoitaja sanoi ,kunnes Seth keskeytti hänet. "Lukisitko nyt vain sitä lehteäsi" , keskeytti Seth epäkohteliaasti.

9

Christina on koulun suosituimpia tyttöjä ja Linda haluaa tietysti olla koulun suosituimman tytön kanssa kaveruksia.

10

Läksyt kuitenkin odottivat Lindaa.  Niitä olikin keertynyt pitkä kasa.

11

Lastenhoitajankin työ käy entistä vaikeammaksi. Uusi lapsi on tulossa , josta tulee tietenkin enemmän työtä ja palkka ei tietenkään nouse.

12

Sethiäkin ärsytti tämä huonejärjestely. Usein Ryan ja Alex ajautuivat hänen sängyyn nukkumaan. "Jotain yksityisyyttä sentään." , ärisi Seth.

13

Christina oli hurmaava typykkä , joka sai Ryanin pään pöyrälle ,kuten muidenkin poikien.

14

Parin päivän päästä juhlitaan lopultakin Lindan syntymäpäivää! Pirtsakka tyttö täyttää tänään vuosia!


15

Juhlaväki tunnelmassa mukana! Alexia kyllä ei kiinnostanut ,sillä ei Lindaakaa kinnostanut aikoinaan hänen kasvunsa.

16

Tälläinen hurmaava neiti Lindasta sitten tuli. Pääsi mököttävä Alexin lopulta tunnelmiin. Mielestäni Linda sai perhetavoitteen ,mutta sitten enemmän tietoa perijä-äänestyksessä.

17

Linda oli nyt teini-ikäinen ja ajattelee ,että kun on 13-vuotias niin hän saa tehdä mitä lystää. Vuotta vanhempi Seth tuli kuitenkin Lindan mukaan kaupungin yöelämään.

18

"Onko mun naamassa jotain ? Onko meikit jotenkin huonosti?" , hätäili Linda. "Oot kuule just noin täydellinen. Älä ota liikaa stressiä vaikka tämä eka kertasi onkin yökerhossa." , Seth rauhotteli.

19

"Nähään sitten tossa baaritiskillä kello 2.00" , huikkasi Linda Sethille. "Hei ,mutta eihän me niin myöhään voida olla ja meidän piti hoitaa Alexia ja Ryania" , aloitti Seth. "Miksei. Isä ja äitisi ovat menneet  Eleonoran kanssa tuttaviensa luokse yöksi ja heidän ei täydy tietää tästä mitään. Kakarathan nukkuivat kotona kun lähdimme." , Linda rauhoitteli ja päätti mennä tanssimaan.

20

Tanssin jälkeen päätti Linda juoda jotain väkevää.  Hän oli huijannut iäkseen 18 ja tarjoilija oli kuin olikin ihmeen kummalla uskonut väärennettyjen passien avulla. Sethiä taas kiinosti tanssi enemmän kuin viina.

21

Ikäväkyllä Sethin laulutaito ei ollut mitään kehuttavaa ja vihaiset katseet tuijottivat häntä.

22

Seth päätti jättää karaoken ja liittyä Lindan seuraan. "Yksi cola kiitos" , Seth pyysi. "Mikset ota alkoholia,niinkuin mä?" , tiedusteli Linda. "No jos mä tällä kertaa." , sanoi Seth. "Konjakkia kiitos." , pyysi Seth. "Ja teidän ikänne olikaan.?" , kysyi tarjoilija.

23

Seth päätti lopulta näyttää väärennetyt passit. Olihan hän niillä tännekkin päässyt.  Linda taas katseli Sethiä pitkään ja mietti hartaasti. "Uskaltaisinko tehdä sen vai enkö."

24

Sitten hän kokosi itsensä ja laahusti Sethin luokse ujona. "Mä rakastan sua palavastih ja oonh ainah rakastanuh." , Linda sanoi. Seth oli positiivisesti yllättynyt. "Tarkoitatkoh sitä todella?" , hän kysyi hurmaantuneena.

25

"Minäkin sinua" , sai Seth sanottua. Sitten he tanssivat hidasta.

26

Tanssin päätteeksi rakastavaiset suutelivat toisiaan.Seth ja Linda ovat vihdoin löytäneet toisensa

27

Sen jälkeen molemmat menivät juopottelemaan hyvillä mielin.  Monen lasin kuluttua molemmat olivat täysin umpi humaltuneita.

28

Taksia odotellessa molemmat tekivät sitä mitä tulevat aamulla katumaan ja viellä julkisella paikalla. Miehet vaan hurrasivat taustalla ,mutta naiset käskivät hotelliin hässimään. Puolen tunnin kuluttua taksi tuli ja molemmat lähtivät tyytyväisin mielin.

29

Kotona he olivat vasta puoli neljältä aamulla. Seth säikähti nähtyään lastenhoitajan. Lastenhoitaja sanoi ,että Ryan ja Alex olivat kello 0.00 soittaneet vanhemmillensa ,että heitä ei ollut kotona. Amanda ja Ryan joutuivat soittamaan nopeasti lastenhoitajan paikalle ,koska olivat vierailulla 200 kilometrin päässä. Tunnin kuluttua sitten se kärttyinen lastenhoitaja tuli ja molemmat Linda ja Seth saivat kunnon huudot.

30

Lastenhoitaja lähti onneksi pian kotiinsa nukkumaan. Seth ja Linda eivät saanneet unta. "Miten me oikein selitetään tää?" , kysyi Seth kauhuissaan Lindalta. "Sanotaan vaan ,että autettiin kaveriani löytämään koiraa." , keksi Linda. "Todella huono idea." , Seth sanoi. Sitten molemmat jäivät pähkäilemään aamuun asti selityksiään.

31

Ikäväkyllä he pähkäilivät liian kauan ja unohtivat syöttää Ellan. Ella ei ollut saannut ruokaa aamusta asti ja lastenhoitajakin oli unohtanut syöttää hänet. Niinmpä poliisi kurvasi autollansa pihatielle.

Photobucket

Ja vei Ellan pois aamun sarastaessa


Osasta tuli hiukan kummallinen ,koska oon teitä edellä aika monella osalla :D Sain onneksi muuta ajateltavaa kirjottaessani tätä. Menen torstaina lintsille ja haluisin sinne heti :D Uusi osa tulee EHKÄ ensiviikolla. Ennen taukoa :) Kommentoikaa hyvät ihmiset :D