Osa 2 - Cortez

                                     

                                                                 Salailua

 

 

Tässä  2 osassa seurataan Cortez perheen elämää. Vaihdan Maitokaakao nimen pelkäksi Kaakaoksi. Sillä nimetöntä häiritsee se paljon. Tiedoksi vain en ole matkinut sen käyttäjän nimeä :> . Tuli vain mieleen ja sen nimen pistin kun HALUSIN.  Tämä osa on todella pitkä. Otin kuvia yli 300 ja olen poistanut nyt jotain sata turhaa kuvaa osasta. Mutta nyt osan pariin :

 


Amanda astui ensimmäistä kertaa uuteen kaupunkiasuntoonsa. Se oli outoa hänen mielestä muuttaa uuteen taloon.


Ruokakin piti itse valmistaa. Hänen äitinsä oli aina tehnyt hänen perheellensä ruoan valmiiksi. Mutta nyt hän ei halunnut muistella perhettään. Niin paljon ikäviä muistoja :<


Rahaa tienatakseen ,oli hänen pakko etsiä itselleen töitä.

"Ei mallintöitä tarjoilla" hän sanoi surullisena. Pitkän etsinnän jälkeen hän päätyi lääketiedelle , jonka palkkana on noin 200 simelionia.

Viikko ,oli kulunut nopeasti uudessa kodissa. Jennifer vihastutti ja itketti Amandaa. Hän nimittäin osasi meluta asunnossaan ,kuin mikäkin pelle.

"Vittu nyt se musiikki kiinni tai revin kaikki sun hiukses irti" uhosi Amanda vihaisena. Lopulta Jennifer pisti musiikkia pienemmälle.

Muuten Amanda on 21 vuotias romantiikkatavoitteinen nainen. Horroskooppimerkiltään vesimies.

Jäljellä oli enään kesän viimeiset päivät ja Amanda päätti pulahtaa uima-altaaseensa ennenkuin on liian myöhäistä.

Uinnin jälkeen hän päätti mennä tervehtimään uusia naapureitaan.

"Olin liian äksy sille blondille" mietti Amanda ja päätti pyytää häneltä anteeksi.

Jennifer oli näköjään ulkona tai sitten hän ,oli sisällä eikä halunnut avata ovea Amandalle.

Sitten hän huomasi Ryanin ja Jenniferin tulevan kaupungilta. "Hei mä oon Amanda" Tervehti hän ,kun näki Ryanin.  "Siinäpä kuuma pakkaus" Ryan sanoi ja sai Amandan hymyilemään.

Sitten hän huomasi Jenniferin ja päätti pyytää anteeksi. "No ei siinä mitään. Eihän skitsofreenikot osaa hillitä itseään" Jennifer lausahti ärsyttävästi. "Taidan perua anteeksi pyyntöni" loukkaantunut Amanda sanoi.

Sitten hän meni keskustelemaan Ryanin kanssa. He tulivat näköjään hyvin juttuun.

"Paiskotaan kättä uuden ystävyyden alulle" Ryan ehdotti. "Mikäs siinä" Amanda sanoi.

Myöhemmin päivällä Jennifer , Ryan ja Amanda päättivät kalastaa. "Mä voin opettaa teitä kalastamaan. Mä itse kalastin meidän luksustalolla kerran päivässä. Siks oon näin hyvä" lesosi Jennifer.

Tyttö taitaa puhua totta!

"Amanda sunkin kannattaisi kokeilla. Saat lainata minun ongea. Ehkä jonain päivänä olet yhtä hyvä ,kuin minä kalastamaan" Jennifer ylpeili. Amanda ei päättänyt välittää.


Lopulta Jennifer ylipuhui Amandan. Amandalla oli ongelmia ongen kanssa ;)

Ryankin oli saanut Jenniferiltä yhden ongen. Kun Ryan oli kalastanut minuutin ,päätti hän heittää ongen maahan. "Tää on ihan perseestä" vaahtosi Ryan.  "Sanos muuta"  jatkoi Amanda.

Pian Amanda sai elämänsä ensimmäisen kalan. Taitaa olla Jennifer kateellinen? Ryan luovutti ja tyytyi katsomaan muiden kalastusta,

Pian Jenniferiltä tärppäsi. "Sun kalas oli vaan saatu aloittelijan tuurilla. Katopas mun 5 kilon kalaa" Jennifer huudahti. Amanda pysyi kärsivällisenä.


Amanda ei kestänyt enään Jenniferiä ja päätti mennä sisälle. Ryaninhan takia hän kalastamaan meni. 

Entisen mallin piti toki poseerata. Hän pelkäsi ,että jäisi taas Jenniferin varjoon ,kuin aikoinaan oli jäänyt kauniin siskonsa varjoon.

Liiallisesta poseeraamisesta oli myös seurauksensa. "Voi helvetti. Kun päänsä kääntää ,niin ruoka on jo palamassa" Amanda sanoi itsekseen. Amandalle oli outoa valmistaa ruokaa itselleen.


"Tein tämän vaivalla ja sitten se kärventyi" surullinen Amanda sanoi.

Päivät kuluivat ja Amanda oli saannut itselleen aika hyvän ystävän. Tämän ystävän nimi oli Saara. "Hei taas.Kiva nähdä" Amanda sanoi iloisena ,kun tapasi taas uuden ystävänsä.

Saaran kanssa he kalastivat iltaisin ,kun oli muut asukkaat nukkumassa. 

Saara oli todella hyvä ystävä ja auttoi tarpeen tullen Amandaa kotitössä.

Melua piti usein naapurimme London.

Amanda päätti sanoa heille suorat sanat. Häntä ei edes pelottanut se ,että huhut olivat kertoneet ,että Jennifer oli saanut itselleen vampyrin miehekseen ja Jennifer oli itsekkin muuttunut vampyyriksi. (kuinka pitkä lauseeh :S)

"Me nukutaan senkin idiootti" huusi Jennifer asunnostaan ,kun huomasi ovella olevan Amanda."Uskotaan. Vampyyrithan valvoo öisin ja nukkuu päivisin" tiuskasi Amanda.

Amanda ei saanut enään unenpäästä kiini ,kun hänet oli jo kerran herätetty. "Taidanpa pyydystää tulikärpäsiä" hän sanoi itselleen.

Tärppäsi!  "Tämä on hyvä yölamppu ,joka yö kun menen nukkumaan" Amanda riemuitsi.  Ei tainnut hän tietää ,että tulikärpäset kuolevat nopeasti purkissa? :(

"Onpas nämä tulikärpäset mielenkiintoisia ötököitä" Amanda mietti ja katsoi pitkään saalistaan.

Päivät kuluivat nopeasti. Tulikärpäsetkin olivat kuolleet. Syysaamu tuli Edmontoniin. Amanda päätti etsiä nyt itselleen unelmien prinssin. Ei hän neitsyksikään olisi halunnut jäädä.

Amanda ,oli käynyt Ryanilla monta kertaa kylässä. He lähentyivät päivä päivältä toisiinsa. Amanda päätti  kammata hiuksensa kauniiksi ,että Ryan pitäisi.

Älä huoli kyllä sä Ryanille kelpaat :>


Sitten Amanda rohkaisi itsensä ja päätti mennä Ryanin luokse. Tänään hän kysyisi Ryanilta ,että voivatko he alkaa seurustella.

 Minuutti myöhemmin. "Hei komistus" Amanda sanoi flirttailen. "Haluatko tulla mun ja Katrin seuraks meille?"  Ryan kysyi häneltä.

"Kuinkas kehtaatkin" Amanda supisi loukkaantuneena ja lähti kävelemään Stadiin päin.  Pekko taas ihaili Amandan kauneutta ,mutta Amanda ei kääntänyt kulmakarvaakaan Pekkoon päin.

"Toivottavasti täällä ei ole Ryaninlaisia pelimiehiä" Amanda sanoi .kun oli saapunut stadin bilepaikkaan.

Kaikkea piti kokeilla elämänsä aikana..

Ihana <3

"Hyi mikä rumilus" Amanda säikähti ,kun näki tämän komistuksen.


Paikanpäältä löytyi myös blondimme Jennifer :) .

Kun hän melkein luovutti ,hän huomasi itsensä mielestä maailman komeimman miehen. Amandalle tuli heti perhosia vatsaan.

Amanda päätti tervehtiä tämän miehen kanssa. "Hei olen Amanda Cortez. Tiedätkö hyviä bilepaikkoja täältä Stadista ,kun olen täällä aika uusi" valehteli Amanda. "Olen Otso" Mies vastasi.

Hän kertoi monia bilepaikkoja ja Amanda jo tylsistyi. "Muuten olen horroskoopiltani jousimies ja.." jatkoi Otso.


Kunnes Amanda keskeytti ,kun huomasi Jenniferin. "Mennäänkö tanssii?" hän kysyi Otsolta. "Mikäs siinä" hän sanoi. Amanda halusi pitää kynsin ja hampain Otson Jenniferistä kaukana.

Voi eii..

 

Amanda päätti mennä tähän laitteeseen Otson mieliksi.

 "Huhhuh se oli menoa" Amanda sanoi ja oli melkein kaatua.Tämä mies piti Amandaa ihan tyhmänä. Katsoisi omaan napaansa :<


Lopulta hän päätyi tanssimaan Otsonsa kanssa.

"Tanssitaan hitaita?" Otso ehdotti. Amanda nyökkäsi. Kuinka hän olisi voinutkaan kieltäytyä?

Otso kertoi Amandalle rajusta menneisyydestään. "Miten sä pystyit? Mä en oo juonut edes siideriäkään" hämmästeli Amanda.

Amanda päätti lähteä kotiinsa. Eihän hänen unelmien prissi olisi ainakaan Otso. Sitten hän sai melkein sydänkohtauksen ,kun huomasi noidan.

Noita oli todella mukava ja Amanda tuli hänen kanssaan hyvin juttuun. Noita sai tajuamaan ,että Amanda jatkaisi vielä kumppaninsa etsimistä.


Niinpä tuumasta toimeen.


Aarto oli kova poika flirttailemaan. "Voi ei taas. Taidan luovuttaa" Amanda mietti surullisena.

Mutta ,niin oli myös Amandakin. "Taidan sittenkin viellä yrittää" hän mietti.

Aarto sanoi myös pelokseen ,ettei Amanda haluaisi tanssia. Amanda oli todella otettu.


"Oon väsynyt ja meen nyt kotiin. Nähdään huomenna" hän sanoi. Mutta sitten hän huomasi Jenniferin ja ei halunnut ,että Jennifer saisi hänen Aartonsa.

"En minä sittenkään lähde" hän sanoi ja halasi Aarton kanssa.

Viekas ilme. Grr <3

Aarto ja Amanda vain lähentyivät toisiinsa. Jennifer oli todella mustasukkainen.

Minkä takia Amanda nauraa?

No tietenkin hänelle!

"Taidan nyt lähteä sitten" Amanda sanoi ,kun huomasi Jenniferin menneen pois. Aarto lupasi saattaa hänet ulos asti.

Ensin hän kuitenkin ehdotti pientä kuhertelua ,mistä Amanda tykkäsi.

Sitten he hyvästelivät.

Ja molemmat kokivat elämänsä ensi suudelman.

Sitten hyvätuulinen Amanda päätti lähteä.

Hän oli niin iloinen ,että päätti tervehtiä myös vastaantulijoita.

Päivät kuluivat töissä käyden.

Tänään hän päättäisi pyytää Aarton kyläänsä.

"Aarto hei. Voisitko tulla tänään luokseni. Minulla oisi sinulle yllätys" Amanda tervehti. Aarto lupasi tulla.

Juhlavaatteet päälle ,että Aarto pitäisi.


Aarto oli sanansa mittainen mies ja tuli oikealla ajalla. He tervehtivät tulisella suudelmalla.

"Aarto. Talosamme riittää tilaa monelle. Tulisitko asumaan kanssani?" hän kysyi. "Rakas. Tietenkin tulen" Aarto vastasi iloisena.

Aarto toi nämä tavarat mukanaan ,josta suurin osa myytiin. Hän toi myös mukanaan 13 000 simelionia. Aarto saa myös päivässä palkkaa yli tuhat simelionia.

Aarto kävi pienessä muodon muutoksessa. Hän on myös romantiikkatavoitteinen ,kuin Amandakin.

"Rakastan sinua niin" Amanda sanoi hänelle. "Minä myös sinua" Aarto vastasi.

Tämä oli molempien ensimmäinen kerta. Kondoomeja ja E-pillereitä he eivät olleet vielä ostaneet.

"Eihän ensimmäisestä kerrasta tule heti raskaaksi?" Aarto varmisti ,sillä hän ei halunnut tulla 24-vuotiaana viellä isäksi. "En usko. Vain harvat tulee" Amanda sanoi pettyneenä.

Ja pian oltiikin peiton alla.

"Ja tästä lähtien käytän kondoomeja" Aarto sanoi. "No ,mutta milloin sitten et enään käytä ,sillä minä olen sukuni kantaäiti ja siihen kuuluu ,että saan jälkeläisiä" hermostunut Amanda sanoi. "No joskus 5 vuoden päästä" Aarto sanoi.

Kyllä Aarto lapsista piti ,mutta hän oli viellä niin nuori omasta mielestään.

Monia päiviä myöhemmin. Siitä on nyt kaksi viikkoa ,kun Aarto muutti Amandan kanssa yhteen. Usein Aarto kävi valittamassa yörauhan häiritsemisestä.  "Kuules ukko. Olen naimisissa vanpyyrin kanssa ,jos et halua saada puremaa ja ostaa siihen vastalääkettä ,niinkuin minä tein. Niin ole hyvä ja poistu" Jennifer käski.

Eräänä kauniina iltana. Päätti Amanda kihlautua Aarton kanssa.


"Tuletko kanssani kihloihin?" kysyi onnellinen Amanda. "Kkyllä"  sopersi Aarto ja hymyili tekohymyä.


"Olen maailman onnellisin nainen" Amanda iloitsi.

Ja suutelu

Vasta ,kun Amanda oli mennyt sisälle tekemään ruokaa Aarto tajusi mitä oli juuri tehnyt. Hän oli kihlautunut naisen kanssa! Kaikki kävi niin nopeasti. Parikuukautta sittenhän he vasta tapasivat!

Amandan piti varmistaa ruoka ,mutta hänen piti mennä nopeasti vessaan , joten Aarto joutui tekemään tämänkin työn.

Tässä oli syynsäkin. Amanda juoksi oksentamaan.

"Kyllä se on vain pilaantunut ruoka ,eihän ensimmäisestä kerrasta voi jäädä raskaaksi" hän vakuutteli itselleen. Sisimmässään hän toivoi ,että olisi raskaana ,mutta Aarto ei halunnut vielä isäksi.

Ruoka viellä kärentyi. "No voi helevetin helevetti" Aarto kirosi itsekseen.

"Aarto me ollaan seurusteltu noin 2 kuukautta. Eikö olisi korkea aika saada lapsia?"  "Me ollaan liian nuoria vielä. Käytetään vain nyt sitä kondoomia" keuhkosi Aarto.

"Tiedän ,että haluat saada lisää lapsia ,mutta hankitaan niitä sitten ,kun ollaan kypsempiä" Aarto jatkoi.

Ja pian odotti häntä työt.

Ja töistä kotiin. Päivät kuluivat nopeasti töissä käyden ja Amandakin oli ihmeen outo.

Amandan outoudella oli myös syynsä. Hän oli juuri huomannut olevansa raskaana ,eikä Aarto haluaisi sitä lasta. Hän siis aikoi tehdä abortin :(

Sitten hän katsoi Jenniferin ovelle. Jennifer oli juuri synnyttänyt esikoispoikansa , joka melusi kaiket yöt. Naapuritkin kävivät valittamasta. Tästä Amanda halusi vielä enemmän tehdä abortin. Jos vaikka Aarto hylkäisi hänet ja hänen lapsestaan tulisi meluisempi ,miten hän kestäisi sen?

Ennen sairaalaanmenemistä hän päätti maksaa laskunsa.

Mutta pyörtyi unettomuuden vuoksi. Tätä se raskaus aiheuttaa.

Jennifer huomasi hänet. "Amanda herää jo. Herää Amanda" Hän komensi.

Mutta sisällä lapsi rääkyi sitä menoa ,että hänen oli pakko juosta hoitamaan lastaan.

Vähänajan kuluttua saapui tämä mies. "Herää nyt" hän komensi. Muttei Amanda herännyt. Sitten hän päätti viedä kotiinsa tämän pöyrtyneen naisen ,ehkä tästä syntyisi vuosisadan romanssi HÄNEN mielestään.

Ukkonen herätti Aarton. Taitaa mies näyttää säikähtäneeltä?

Ukkonen ulkoa katsottuna. He lukijat ,mihin Amanda katosi? :O. Abortiako tekemään? :(


Hei laskut tulee märäksi!

Aarto katsoi huolestuneena telkkaria. Amanda ei ollut vieläkään tullut kotiin. Hänen mieleensä tuli heti kaikkein pahin ajatus. Kun Amanda oli ollut niin outo viimepäivinä ,ehkä hän oli tehnyt itsemurhan?

Sitten hän meni ulos odottamaan Amandaa. Aarto huomasi laskut Cortezin nimillä ja päätti maksaa ne.

Seuraavana iltana ,oli Amanda ollut jo yli 24h kateissa ja Aarto päätti kysyä naapureilta ,että tietävätkö he että missä on Amanda.

Jenniferiltä Aarto kuuli ,että Amanda oli pyörtynyt jalkakäytävälle. Joku oli siis vienyt hänet sieltä tai hän oli itse mennyt. Aarto pelkäsi pahinta ja päätti soittaa poliiseille.

"Minun kihlattuni on ollut kateissa jo 24 tuntia. Pyydän että aloitatte etsinnän" Aarto sanoi puhelimessa poliisille."Olkaa kotonanne  rauhallisena. Me aloitamme heti etsinnän ja teemme parhaamme" poliisikomisario tiedotti luurin toisessa päässä.


Päivittäin Aartolle soitettiin.


Mutta aina kerrottiin ,että he ovat saanneet uuden johtolangan ,mikä osottautui aina vääräksi.


Aarto oli jo luopunut toivosta ,että Amanda olisi elossa. Hän kutsui kerran kylään Amandan hyvän kaverin Saaran ja oman kaverinsa Niityn.

Aarto tunsi pientä ihastusta tähän 16-vuotiaaseen Niittyyn ja päätti itse tehdä hänelle erillaisen tyylin.

"Aarto minua vähän epäilyttää ,että sinä epäonnistut" sanoi Niitty ja alkoi jo katumaan ,että istui tähän tuoliin..  "Älä huoli. Osaan kyllä homman" Aarto sanoi.

"No miltä näyttää?" Aarto kysyi ,kun oli valmis. "Olen paljon kauniimpi kuin ennen" iloinen Niitty sanoi.

"Olet ihana Aarto" hän huudahti ja halasi Aartoa. "Eipä siinä mitään" hän sanoi

Seuraavat päivät olivat Aartolle tuskallisia ,sillä ikävä iski taas kovasti Amandaan. Saara auttoi vaikeina aikoina ja siivosi talo

Aarto heräsi unestaan. Hän huomasi ,että Amanda oli kadonnut hänen vierestään. "Se oli vain pelkkää unta" hän sanoi surullisena.

"Amanda palaa jo luokseni. En saa sinua mielestäin" hän lauloi surullisena sängyllään.

Aarto joi suruunsa. Aamusta yöhön. Yöstä aamuun.

Päivä myöhemmin  ovelle koputettiin keskellä yötä. "Törkeää tulla keskellä yötä koputtamaan. Ettekö tajua että kihlattuni on kadonnut" hän ärisi ja alkoi avaamaan ovea.

"Amanda!" Aarto huudahti.  "Rakas" Amanda itki ja otti Aarton jalasta kiinni.

"Missäs sä oot näin kauan ollut? Tiedätkö nainen sua on etitty kaikkialta jo kaksi viikkoa" Aartoi karjui. "Rakas rauhotu. Haluan nyt sisälle ,niin kerron sinulle kaiken" Amanda pyysi.

"Tietenkin kulta. Etkai vihastunut etten halunnut vielä jälkeläisiä. Sitten 2 vuoden päästä ,kun on sen aika" Aarto sanoi.  Amanda jäi hiljaiseksi ja hänen teki mieli itkeä. Hän ei voisikaan kertoa koko totuutta hänelle.

"Sinä päivänä kun pyörryin yksi mies oli kantanut minut hänen mökkiinsä. Olin saanut päähäni kovan kolauksen ,kun olin pöyrtynyt. Hän hoiti minua siellä yli viikon ,kunnes parannuin. Sitten tulin tänne"   "Ai pyjamalla?" Aarto hämmästyi.  "No oli pakko ,kun vaatteni menivät vähän rikki" Amanda keksi.

Todellisuudessa Amanda oli vain pyörtynyt ja herännyt mökillä terveenä. Hän oli ollut mökillä yli viikon ,koska Aarto ei halunnut lasta ja Amanda ei halunnutkaan tehdä aborttia. Viime yönnä kuitenkin se mies oli tullut kähmimään Amandaa ja hän oli luullut ,että Amanda rakasti häntä. Siksi Amanda oli tullut nopeasti pyjamallaan kotiin.

Aarto kertoi poliiseille ja ystäväpiirille ,että Amanda oli löytynyt ja hätää ei enään ollut.

Aarto päätti olla hyvä mies Amandalle ja alkoi tekemään korjaustöitä kotona.

Kun Amanda veti nokosia sängyssään.

Oli mekaniikan ihmelapsi saanut tuhoa aikaiseksi.


Ystävät kävivät onnittelemassa Aartoa ,että Amanda oli löytynyt.

Amandakin ja Aarto olivat puhki ,kun ovikelloa soitettiin joka kolmas minuutti ja toivoteltiin onnea Amandan löytymisen kunniaksi.

Viikot kuluivat ja Amandan maha senkuin kasvoi. Ryan ja Amanda salasivat raskausen kaikilta ,ettei juorut pääse leviämään ja Aarto saa niistä tietää. "Vähän oot lihonnut" yökytteli Jennifer ja katsoi Amandan "kaljamahaa"

Amanda oli 3 kuukautta sitten heti ensimmäisenä kertonut Ryanille ,että oli paksuna. "Kuinkas kauan aijot viellä leikkiä ettet ole raskaana?" Ryan kysyi. "Ainakin ,niin kauan kunnes Aarto sanoo haluavansa lapsia.

Seuraavat päivät Aarto ja Jennifer valittivat toisilleen kotirauhan rikkomisesta. "Sun telkkari on hirveen kovalla. Voisitko pistää pienemmälle?" kävi Jennifer valittamassa.


Aamiaspöydässä puhuttiin kihlautumisesta ja he alkoivat jo miettimään milloin pidettäisiin tulevat häät.

Huomaattehan ,että taloon oli hankittu hovimestari. Hän oli taitanut ihastua Amandaan.

Aarton ja Niityn välit vain lähenivät.

"Hei katso tuota lihavaa lenkkeilijää" huudahti Aarto. Niitty tietenkin katsoi. Tämä lenkkeilijä säikähti kovasti.


Mutta tämä oli vain Aarton juksaus ja hän heitti Niittyä päin vesipallon. "Olenko tosiaan niin lihava" lenkkeilijä sanoi ja taputti vatsaansa.


Ja takapihalle mentiin vesisotaa.

"Kosto on suloinen" naurahti Niitty kun hänen vesipallonsa osui Aartoon.

Kaksi kuukautta myöhemmin. Aarto oli valmistanut hänelle ja Amandalle kasvis-ruokaa. Amandalle oli tietenkin tarkoitettu tuo isompi lautanen ._.   

"Amanda sinähän lihoat silmissä. Sinun on pakko syödä terveellisemmin" Aarto komensi. Amanda vain pysyi hiljaisena ja katsoi vihaisena ruokaansa.


"Minähän olen raskaana ja en todellakaan syö tuollaista paskaa" Amanda ajatteli vihaisena ja poistui pöydästä.


"Kuule nirppanokka. Nyt syömään ruokasi! En halua tuollaista Big Mommaa itselleni vaimoksi. Et mahdu kohta edes häämekkoon! karjaisi vihainen Aarto ja mulkkasi Amandaa.


"Mahtaako isäsi edes rakastaa meitä. Minunkin kanssaan hän on varmaan siksi ,että ennen raskauttani minulla oli hyvä kroppa. Hän kun luulee minun olevan vain lihava" Amanda sanoi mahassa olevalle lapselleen.

Ryan kävi lohduttamassa surullista Amandaa ja he molemmat taas rakastuivat tulisesti toisiinsa.

He lupasivat toisilleen ,että kertoisivat miehilleen ja naisilleen ,että he jättäisivät heidät. Saman vaikeaa oli myös Ryanilla ,sillä hänen tyttöystävänsä odotti lasta.

Aartoon oli iskenyt liikunta villitys. Arvaattehan ,että miksi? Hän haluaa saada Amandan laihaksi.

Amanda ei voinut kieltäytyä. Sillä hän saisi siitä suuret saarnat.  "Tehdään kaikki tahdissa. Yksii kaksii kolmee" tanssi ja innosti Aarto.

"Kun hän laihtuu ,voin viedä hänet työpaikalleni. Pomoni varmasti ilahtuu ,kun Amanda on niin kaunis ja voin saada palkankorotuksen" ajatteli Aarto.

Amanda kuitenkin luovutti ja meni yläkertaan lepäämään. "Nyt heti takaisin tai et saa pelata pelikonsolilla viikkoon" karjui Aarto ,kuin isä 7 vuotiaalle lapselleen.

Viikot kuluivat Aarton kidutusliikunnassa. Päivän tuli aina pelastamaan Ryan , joka kävi hyvin usein kylässä.

"Hyvä ,että kerroit tyttöystävälleni ,että sinä olet naiseni ,sillä sitten pystyin vihdoinkin puhumaan hänelle. Hän otti sen raskaaksi ja yläkertaan hän sitten jäi murjottamaan. Toivottavasti hän ei stressaa paljoakaan ,kun kaksosia hän odottaa" Ryan kertoi.

Amanda oli sitä ennen mennyt kertomaan hänen ja Ryanin suhteestaan Ryanin naiselle Lindalle.

Amanda oli luvannut Ryanille että hän kertoisi myös Aartolle tänä iltana kaiken. "Aarto mulla on vähän sulle asiaa.." Amanda sanoi. 

"Mulla on eka sulle. Katos nyt on hyvä aika että saadaan lapsia" Aarto sanoi. Sisimmässään Aarto ajatteli ,että tämä asia saisi Amandan innostumaan laihtumisessa.

Amanda päätti lykäyttää sitten asiaa pikkuisen pidemmälle. "Aarto ehkä sittenkin rakastaa minua" Hän iloitsi ajatellessaan.

Amanda heräsi tunnin kuluttua valtaviin kipuihin.

"Aarto kutsu ambulanssi. Minä synnytän" kiljui Amanda supistuksien tullessa. Aarto oli todella hämmentynyt. "Miten sinä voit synnyttää. Ethän ole raskaana" hän hämmesteli.

"Jäin siitä meidän ekasta kerrasta raskaaksi. Sinä helvetti et halunnut lapsia , joten pidin sen salassa. Sinä tyhmä myös luulit ,että olen vain lihava. Kutsu nyt helvetti se ambulanssi" kirkui Amanda.

"O okei" Aarto sanoi pelästyneenä ja juoksi alakertaan soittamaan ambulanssia.


"Vittu nopeammin! En halua synnyttää kotona" huusi Amanda.

"Ambulanssi heti tänne Edmontoniin. Plää Plää. Vaimoni synnyttää" Hän huusi puhelimeen.

"Okei. Ambulanssi tulee sinne noin 5 minuutin kuluttua" luurin toisella puolella kerrotiin.


2 viikon jälkeen. Amanda synnytti sairaalassa pojan ja nimeksi laitettiin Seth Cortez. Seth syntyi kuukauden etuajassa , joten he joutuivat olemaan sairaalassa yli viikon.

Taloyhtiö järjesti pienet kekkerit tulokkaalle. Tuore isä ahmi muiden edestä pizzaa piilossa. Aijaijai :(:

Jennifer osasi käsitellä Sethiä varovasti ,sillä hänelläkin oli jo yksi lapsi ennestään. Jennifer oli myös muuttunut nainen. Seth peri isänsä ihonvärin ,mutta äitinsä silmät ,hiukset , luomen ja suun :)  (Kaunein lapsi mitä olen koskaan sims 2 saanut)


Aarto ja Pekko eivät näköjään tulleet toimeen..


Sethin huone.

Huone toisesta päästä.

Seth vietiin sisälle nukkumaan ja Amanda varmisti ,että hän varmasti nukkui ja lähti vasta sitten ulos muiden seuraan.

Amandakin on varsinainen ahmatti.

Ryan kertoi myös ,että hänen tyttöystävänsä oli halunnut tehdä itsemurhan ja vajonnut koomaan. Tästä Amandan ilme vakavoitui.

Hän ei pystynyt olemaan kauaa Ryanin seurassa ,sillä jos Amanda ei olisi mennyt puhumaan Lindalle ,ei olisi hän yrittänyt tehdä itsemurhaa.

Amandalla oli tylsää ja hän päätti karistaa ylimääräiset raskauskilot.

Illalla tuoreet vanhemmat tanssivat hitaita kahdestaan.

Amandasta Ja Aartosta oli tullut lapsellisia uuden lapsen myötä. Seth sisällä itki ,kun vanhemmat hyppivät ulkona hyppynarua ja leikkivät pupunalleilla.

Molemmat olivat myös kärsimättömiä. Ensilumi pitäisi tulla seuraavana aamuna. "Tulispa se lumi jo" kärsimätön Aarto sanoi.   "Sanos muuta" Amanda sanoi turhautuneena.

Aamulla he pettyivät molemmat ,kun ensilumi ei tullutkaan.

Kun Amanda näki Ryanin ,oli hänen pakko suudella häntä. Hän tunsi syyllisyyttä Lindan onnettomuuteen ja siihen ettei ollut kertonut aijemmin Aartolle. "Voi Amanda minkä teki" Aarto murisi ja puristi nyrkkiään.

"Sinä senkin huora" karjui itkuinen Aarto.  Ryan ja Amanda ei välittäneet. Kielletystä rakkaudesta tuli nyt luvallinen

"Kulta jätä toi Ryan. Annan sulle vielä yhden mahdollisuuden. Palaa yhteen kanssani" Aarto pyysi ,koska hän ei halunnut ,että hänen saaliinsa karkaisi. "Äskenhän olin huora?" Amanda kysyi viekkaasti ja oli sisimmässään onnellinen ,ettei Aarto ollut niin vihainen.

"Rakas olen tehnyt paljon vääriä asioita. Mutta olen aina rakastanut sinua. Meillähän on lapsikin" anoi Aarto. Amandallle tuli kyynel silmään. Miten hän saattoikaan olla ,niin julma ja pettää miestään ja lapsensa isää?

"Aarto älä yritä manipuloida Amandaa. Amanda päättäköön itse kenet valitsee" keskeytti Ryan.

"Voi ei tämä on pahin painajaiseni. Aartohan oikeasti rakastaa minua. Mutta rakastan paljon Ryania ,mutta Aartohan on lapseni isä. Onko julmaa pettää ja jättää hänen oma isänsä" Amanda mietti kauhuissaan.

 

Kumman Amanda valitsee ,se selviää ensi osassa Cortez perheellä. Voitteko kertoa miten pystyn lataa purkauksel niit latauksii mun koneella ,kun oon tämmönen tekniikan ihmelapsi ,niin en osaa mitään..

London perheen jakso ilmestyy tällä viiklla myös! Ja voisiko joku ystävällisesti kertoa ,että miten saan sen musiikin tänne?